TV-SKJØNNHET: Nakenmodell og «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias mener at hun ikke trenger å føle seg ansvarlig for det omstridte reality-programmet. - De er der inne frivillig, og sier etterpå at de har hatt verdens beste opplevelse, sier
TV-SKJØNNHET: Nakenmodell og «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias mener at hun ikke trenger å føle seg ansvarlig for det omstridte reality-programmet. - De er der inne frivillig, og sier etterpå at de har hatt verdens beste opplevelse, sierVis mer

- Problemer nok med å ta ansvar for meg selv

«Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias vil ikke stå inne for deltagernes oppførsel.

SEOGHØR.NO: Nakenmodell Triana Iglesias (31) har ledet TV 3s omdiskuterte realityprogram «Paradise Hotel» i fem sesonger.

Skjønnheten har selv et avslappet forhold til nakenhet, og mener at media har hengt seg for mye opp i fylle- og sexepisodene inne på «skandalehotellet».

I et intervju med Dagbladet Magasinet snakker hun ut om realitykonseptet, som hun ikke mener er verre eller mer «deprimerende» enn andre TV-programmer.

- Å se folk bli fulle, ha sex og krangle... De er der inne frivillig, og sier etterpå at de har hatt verdens beste opplevelse. Det som burde gjør deg deprimert er katastofene som rapporteres i nyhetene hver eneste dag, påpeker hun i intervjuet.

Programlederen, som selv har opplevd hets for sin lettkledde rolle i rampelyset, mener at hun ikke har noen grunn til å føle seg ansvarlig for «Paradise»-produktet.

- Nei, jeg kan ikke ta ansvar for det andre gjør. Jeg har problemer nok med å ta ansvar for meg selv, uttaler Iglesias til Dagbladet Magasinet.
 
«Paradise Hotel» sendes på TV 3 mandag til torsdag klokken 21.30. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos store TV-guide her!LES OGSÅ: - Jeg var skuffet og sjokkert