Problemer i ekteskapet?

Et knapt år etter at de ble tvillingforeldre krangler de så busta fyker.

MISLYKKET FERIE: Er Dennis Quaid og kona Kimberly Buffington på vei fra hverandre? Foto: All Over Press
MISLYKKET FERIE: Er Dennis Quaid og kona Kimberly Buffington på vei fra hverandre? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Det som skulle blitt en romantisk ferietur til Italia endte opp med å bli en eneste lang krangel for ekteparet Dennis Quaid (54) og Kimberly Buffington (36).

Paret, som giftet seg i 2004 og ble foreldre til tvillinger i november i fjor, dro nylig til Florence i Italia for å pleie kjærligheten.

De tok inn på et fem-stjerners luksushotell og alt lå til rette for en hyggelig tur, men det tok ikke lang tid før paret ble observert i en heftig krangel i all offentlighet, skriver The Globe som i tillegg trykker flere bilder av dem hvor de helt åpenlyst krangler så busta fyker.

- De hadde en sen lunsj sammen og delte en flaske vin, men så startet de en opphetet diskusjon som endte med at Kimberly forlot stedet i sinne. Jeg klarte ikke å høre hva de snakket om, men det så virkelig ikke bra ut, forteller et øyenvitne til avisa.

Dennis og Kimberly har hatt et stressfullt år etter at tvillingene deres, Thomas og Zoe (10 mnd), holdt på å dø kort tid etter fødselen da de fikk en utilsiktet dose av det blodfortynnende medikamentet Heparin.

- Man kan tydelig se på bildene at de har noen uoppklarte problemer med hverandre. Kimberly ser ut som hun skal slå til ham når som helst, mens han er i forsvarsposisjon og virker utilnærmelig, sier ekteskapsterapauten Dr. Lois Mueller til The Globe.

Fra 1991 til 2001 var Dennis gift med skuespillerinnen Meg Ryan (46), og sammen fikk de sønnen Jack Henry (16). Forholdet tok slutt da Meg forelsket seg i Russel Crow (44).

LES OGSÅ: - Blodet sprutet rundt i rommet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer