Tori Spelling og Dean McDermott:

- Problemene deres er vanskelige å fikse

Bruddryktene fortsetter å svirre rundt stjerneparet.

TURBULENT FORHOLD: Stjerneparet Tori Spelling og Dean McDermott skaper overskrifter igjen. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / Splash News / NTB
TURBULENT FORHOLD: Stjerneparet Tori Spelling og Dean McDermott skaper overskrifter igjen. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Ekteskapet mellom «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (48) og ektemannen Dean McDermott (54) har stått for en rekke skandaleoppslag opp gjennom årene.

Historier om sexavhengighet, utroskap, alkoholmisbruk, arvestrid og økonomiske problemer er blant overskriftene som har prydet magasinforsidene.

Til tross for dette har duoen, som har barna Liam (14), Stella (13), Hattie (9), Finn (9) og Beau (4), vært gift i 15 år. Men den siste tiden har rykter om at ekteskapet henger i en tynn tråd igjen versert i mediene.

Sist måned hevdet en kilde overfor US Weekly at Spelling ønsker å skille seg fra ektemannen, men at hun for tiden føler seg «fanget» i ekteskapet.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Enorme tillitsproblemer

Nå hevder også en venn nær av paret overfor People at firebarnsforeldrene sliter.

- De har vokst fra hverandre. De har problemer som er vanskelige å fikse. Og forholdet deres er ikke det samme som det var tidligere, sier vennen.

Spelling er kjent for å dele raust av familiehverdagen sin på sosiale medier, men i løpet av de siste månedene har McDermott glimret med sitt fravær i innleggene hennes. Han var blant annet ikke til stede på familiens julekortbilde.

- Ting har vært litt kjølig mellom dem. Tori prøver å finne ut hva hun skal gjøre videre. Hun fokuserer alltid på barna, forteller en annen kilde til People.

Skuespillerparet har aldri lagt skjul på at ekteskapet deres har bydd på en rekke opp- og nedturer, og i 2013 innrømmet blant annet Dean at han hadde vært utro mot kona.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Skandalen førte til mye oppmerksomhet rundt realityserien deres «True Tori», hvor seerne fikk følge stjerneparets kamp for å redde forholdet.

Utroskapen skal fremdeles være noe TV-stjernen har vanskeligheter for å legge bak seg.

- Hun har enorme tillitsproblemer. Deler av forholdet deres ble aldri helt fikset etter affæren hans, hevder vennen til People.

Den andre kilden mener at fremtiden deres er svært usikker.

- Tori ønsker ikke å splitte familien, men et ekteskap med fem barn trenger mye tillit.

DRAMA: I en av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Kalte ryktene rare

Ryktene om en mulig skilsmisse fikk spesielt fart på seg i midten av oktober da Spelling ble observert utenfor et advokatkontor med flere dokumenter i hånden.

På papirene skal det ha stått: eiendeler, støtte og foreldrerett, ifølge US Weekly. Allerede i mars i år ble 48-åringen observert uten giftering, og i juni avslørte hun at hun og McDermott ikke deler seng.

HEVN: Jon Øigardens karakter Jeppe ble ikke blid da han kom hjem og bustet kona i å være utro i «Exit». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Tre måneder senere uttalte ektemannen seg om bruddryktene, og kalte dem blant annet «rare».

- 'Hva skjer mellom Tori og Dean? Hun har ikke på seg ringen sin'. Hvorfor trenger dere å vite det? Hvordan skal det påvirke deres dag? sa han, ifølge Page Six.

LES OGSÅ: Om «mystisk» kjæreste: - Kronisk forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer