<strong>TØFF TID:</strong> - Jeg tilbragte størstedelen av sommeren gråtende på sofaen hjemme hos mamma og pappa, forteller en åpenghertig Rikke Lie, som i disse dager er aktuell med låta «Such A Lovely Day». Til høsten gir hun ut plate. Foto: Promo
TØFF TID: - Jeg tilbragte størstedelen av sommeren gråtende på sofaen hjemme hos mamma og pappa, forteller en åpenghertig Rikke Lie, som i disse dager er aktuell med låta «Such A Lovely Day». Til høsten gir hun ut plate. Foto: Promo Vis mer

- Privatlivet mitt gikk i grus

«X Factor»-finalisten Rikke Lie snakker ut om bruddet med kjæresten.

Publisert
Sist oppdatert
Rikke Lies musikkvideo til låta «Such A Lovely Day» ser du nederst i saken!

SEHER.NO: Nylig ga den tidligere «X Factor»-finalisten Rikke Lie (25) ut musikkvideoen til låta «Such A Lovely Day», som kommer på albumet hennes til høsten. I videoen har hun fått med seg en annen «X Factor»-finalist, nemlig Tommy Fredvang - som i videoen spiller Rikkes kjæreste.

Under tiden i «X Factor» var den sangglade jentas svenske kjæreste, Erik Linder, stadig å se i salen under produksjonen av TV 2-programmet. Kort tid etter at eventyret tok slutt, ble det derimot slutt mellom de to.

Nå snakker artisten for første gang ut om årsaken til bruddet fra Linder, som selv ble popstjerne gjennom «Talang 2009»i Sverige.

- Vi var mye på hver vår kant, jeg gjorde mitt mens han stadig var lenge bort på turné og slike ting. Vi mistet liksom gnisten. Det funket bare ikke, vi ble mer som samarbeidspartnere enn kjærester. Jeg gikk lenge med følelsen av at dette ikke var rett og at vi ikke burde være kjærester. Men å faktisk gjøre det slutt var et stort steg å ta, sier Rikke åpenhjertig til Seher.no.

Til slutt ble altså det store steget tatt, og Rikke flyttet vekk fra Stockholm. Det var langt fra lett for henne.

- Jeg har gått gjennom det tøffeste året i mitt liv så langt. Jeg hadde jo ingen plass å bo da det med slutt mellom oss. Jeg tilbragte størstedelen av sommeren gråtende på sofaen hjemme hos mamma og pappa. På samme tid opplevde jeg noe av det mest fantastiske jeg har gjort i karrieren min, forteller hun.

Med det sikter 25-åringen til det faktumet at hun har platekontrakt med Universal og at hun dro i studio for å spille inn sitt debutalbum. På toppen av dette kom musikkvideoer og photoshoots. Men alt var likevel ikke helt bra, avslører hun.

- Alt gjorde jeg med en klump i magen. For samtidig som karrieren min skjøt fart, gikk privatlivet mitt i grus. Jeg hadde plutselig ingen plass å bo og kjøpte meg en leilighet i Oslo uten å engang ha sett den først. Jeg bare måtte komme meg bort fra Sverige og begynne helt på nytt bort fra alt.

Den første tiden etter bruddet var ikke lett for hverken Rikke eller eks-kjæresten. Det legger hun heller ikke skjul på overfor Seher.no, selv om hun understreker at det aldri har vært vonde følelser mellom dem.

- Jeg måtte faktisk fjerne han fra Facebook'en min og ta bort alt som minte meg om oss. Men det er jo trist å gjøre det slutt. Jeg mistet ikke bare en kjæreste, men også en bestevenn. Og for min del mistet jeg jo hele livet mitt i Stockholm på samme tid. Det var helt jævlig. Men nå som man har fått det hele på avstand, velger jeg heller å tenke positivt på det.

Omtrent et halvt år etter bruddet med Erik, begynte det å se lysere ut for Ålesund-jenta. Og nå har hun det bedre enn noensinne - noe også sangen «Such A Lovely Day» gjenspeiler.

- Jeg har aldri hatt det så bra som nå! Selv får jeg høre at folk smiler når de ser musikkvideoen, og det er akkurat det jeg vil oppnå med den. Den er irriterende positiv, du vet... Når man er forelsket, er man irriterende glad. Så glad er jeg nå, sier Rikke Lie, som satte igang litt av et prosjekt for finne seg en kjæreste i videoen.

- Jeg spurte folk på Facebook om noen ville spille kjæresten min, og fikk tilsendt masse bilder og slikt. Etterpå fikk jeg familien min med på laget, og følte nesten at det dreide seg om dating. Man må liksom ha med en som man har god kjemi med, ellers blir det fort pinlig.

Til slutt falt altså valget på Tommy Fredvang, som i motsetning til mange andre ikke hadde sendt inn bilde av seg selv. Tommy og Rikke er nemlig gode venner etter tiden i «X Factor».

- En felles venn av oss sa plutselig «spør Tommy!». Dermed sendte jeg ham en sms og så var det gjort, sier Rikke Lie lattermidlt til Seher.no.

«Such A Lovely Day» har nå blitt radiolistet både på p1 og på p4.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det gjorde bare helt sinnssykt vondt  

Rikke Lies musikkvideo til låta «Such A Lovely Day» ser du her:[obj:media:9827]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer