MYSTISK: - Kanskje gjør jeg en feil ved å skjerme privatlivet, for da blir det så mystisk – og så blir det i seg selv spennende, sier Siv Jensen. Foto: Stella Pictures
MYSTISK: - Kanskje gjør jeg en feil ved å skjerme privatlivet, for da blir det så mystisk – og så blir det i seg selv spennende, sier Siv Jensen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Privatlivet mitt er ikke spennende

Først når hun gifter seg, vil Siv Jensen vise frem kjæresten.

SEHER.NO: - Jeg lover å vise han frem den dagen jeg skal gifte meg, sa Siv Jensen (39) under opptakene til programmet "Studio 5" på FEM ifølge VG.

Paneldeltakerne i programmet forsøkte å få Jensen til å snakke om privatlivet, men Jensen ville ikke avsløre annet enn at hun gjerne viser frem kjæresten når hun har funnet den rette.

Overfor VG, legger ikke Jensen skjul på at pressen er opptatt av hennes privatliv.

- Noen ganger synes jeg det er litt ufint. Men jevnt over synes jeg man respekterer de valgene jeg har tatt i forhold til å ville holde noen ting for meg selv. Men kanskje gjør jeg en feil ved det, for da blir det så mystisk – og så blir det i seg selv spennende.

- Men det er ikke så spennende og så hemmelig. Men det er et ønske om å ha noen plasser som bare er mine, for jeg byr på meg selv hele dagen.; 15-16 timer hver eneste dag, og når jeg vil skru av, gjør jeg det.

- Jeg har ikke tenkt å be om lov, sier Jensen til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Karita låste kjeven for å slanke seg