<strong>BILDER PÅ AVVEIE:</strong> Private feriebilder av Rihanna har blitt lekket på nettet. Heldigvis for popstjernen viser ikke bildene hennes mest private kroppsdeler.  Foto: All Over Press
BILDER PÅ AVVEIE: Private feriebilder av Rihanna har blitt lekket på nettet. Heldigvis for popstjernen viser ikke bildene hennes mest private kroppsdeler. Foto: All Over Press Vis mer

Private toppløsbilder spres på nettet

En venn av popstjernen sendte bildene til nettsted.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   2009 var kanskje et av popstjernen Rihannas (22) tøffeste år så langt.

Først kom voldsskandalen mellom henne og ekskjæresten Chris Brown, hvor han banket henne gul og blå etter en krangel.

Deretter ble en rekke private nakenbilder av 22-åringen lekket ut på nettet, angivelig av Brown.
 
På bildene kunne man blant annet se sangerinnen fra Barbados ligge splitter naken på en seng, samt posere forførerisk for kamera kun iført en g-streng.

Nakenskandalen og voldsepisoden gjorde at Rihanna holdt seg unna rampelyset i flere måneder, og det var først på sommeren i 2009 at hun endelig så ut til å begynne å komme seg igjen.

Nå ser det imidlertid ut til at «Only Girl in The World»-sangerinnen må takle nok et «svik» fra en bekjent, skriver The Huffington Post. 

Ifølge nettstedet har nemlig en som «er svært nær» popstjernen sendt flere private toppløs-bilder av 22-åringen til nettstedet Mediatakeout.com.
 
På bildene ser man Rihanna sole seg kun iført en minimal bikinitruse, solbriller og pannebånd. Heldigvis for popstjernen har hun også klart å holde sine mest private kroppsdeler skjult for fotografen. 

Se noen av bildene her! (ekstern link)

Også Mediatakeout bekrefter at det er en bekjent av Rihanna som har sendt dem bildene, som skal være tatt under en ferietur.

- Gjett hva Mediatakeout.com har funnet... Noen super duper eksklusive bilder av Rihanna som soler seg toppløs. Vi kan ikke si hvor vi har fått de fra...men la oss bare si at noen svært nær Rih har sendt dem, står det på nettstedet. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Ville aldri kledd av meg for penger

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer