DATTER I TRØBBEL: Sir Bob Geldof har nok fått et par nye grå hår etter datterens siste skandale. Foto: Stella Pictures
DATTER I TRØBBEL: Sir Bob Geldof har nok fått et par nye grå hår etter datterens siste skandale. Foto: Stella PicturesVis mer

Private nakenbilder lekket på nettet

Peaches Geldof raser etter eks-kjærestens intime avsløringer.

SEHER.NO: «Live Aid»-generalen Bob Gelofs eldste datter Peaches (21) har til tross for sin unge alder for lengst blitt kjent som en av kjendisverdenens villeste partyjenter.

Men nå spørs det om ikke blondinen angrer på hvem hun har festet med, etter at en selverklært eks-flamme har lagt ut nakenbilder av Peaches på internett. Men marerittet stopper ikke der.

Peaches beskyldes også for å misbruke heroin - det samme stoffet som drepte hennes mor Paula Yates i 2000.


Motorsyklisten Ben Mills (23) har ifølge Daily Star skrevet på en nettside at han møtte Peaches i USA 21. november, da de begge bodde hos en felles venninne.

Etter å ha pratet sammen og dratt for å finne en tatoveringsbutikk, skal Peaches ha tilbudt ham heroin hun hadde med seg fra Storbritannia.

- Vi tok heroin i tre timer. Etter hvert ble det også hett mellom oss, og vi endte opp i senga, skriver han ifølge Daily Star.

Ben skal ha postet bildene av seg selv og Peaches da andre lesere på nettsiden ba han dokumentere påstandene om at han hadde ligget med en kjendis.

Dagen etter skal Ben ha satt seg på et fly til Chile, og han har ikke sett Peaches siden.

Peaches Geldof skal være rasende over bildene som nå spres på nettet, og avviser at hun er avbildet mens hun er ruset på heroin.

- Det er henne på bildene, men vi avviser at vår klient har vært i besittelse av eller brukt heroin. Grunnen til at hun ser beruset ut er at hun drakk alkohol med vedkommende på bildene, sier Peaches advokater ifølge Daily Star.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.     


LES OGSÅ: Fant 17 år eldre kjæreste