<strong>AVKLEDD:</strong> Sexy Scarlett Johansson ble denne uken offer for det som trolig er en mobil-hacker, etter at private nakenbilder av henne ble lekket på internett. Her viser skjønnheten seg frem i sexy positur i en Dolce & Gabbana-reklame - riktignok frivillig. Foto: Stella  Pictures
AVKLEDD: Sexy Scarlett Johansson ble denne uken offer for det som trolig er en mobil-hacker, etter at private nakenbilder av henne ble lekket på internett. Her viser skjønnheten seg frem i sexy positur i en Dolce & Gabbana-reklame - riktignok frivillig. Foto: Stella Pictures Vis mer

Private nakenbilder har lekket ut på nettet

Scarlett Johansson er trolig mobil-hackernes nyeste offer.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Scarlett Johansson (26) er kjent som en av Hollywoods mest sexy stjerner med sine kvinnelige former, fyldige lepper og sensuelle utstråling.

Men selv om «Lost in Translation»-stjernen ofte spiller på sine sexy sider, er hun neppe glad over at private nakenbilder av henne nå har lekket ut på internett.

Ifølge TMZ er skjønnheten trolig blitt offer for en mobil-hacker. Ugjerningsmannen har sannsynligvis hacket telefonen hennes, og deretter spredt en rekke intime bilder som Scarlett har tatt av seg selv med mobilkameraet sitt.

Kilder nær skuespilleren sier til TMZ at FBI vil bli kontaktet, da man altså har sterke mistanker om at det dreier seg om en kriminell handling. Det siste året har FBI vært involvert i flere lignende saker.
 
Ifølge PerezHilton.com, som har lagt ut en sladdet versjon av et av fotografiene, viser de private bildene både puppene og rumpa til 26-åringen.

«Vi hadde forventet at hun var litt smartere enn dette! Ja, ja! Vi lurer på hvem hun tok disse for?! Sean eller RyRy?! Ha!» er nettstedets kvasse kommentar til de avslørende bildene.

Scarlett Johansson datet nemlig skuespiller Sean Penn (50) for noen måneder siden, etter å ha blitt skilt fra kjekkasen Ryan Reynolds (34) .

«Match Point»-skuespilleren er på langt nær den første Hollywood-stjernen som er blitt offer for pikante bildelekkasjer. Blant andre «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens og den nybakte tobarnsmoren Jessica Alba er tidligere ofre for slik mobil-hacking.

«Gossip Girl»-skjønnheten Blake Lively (24) ble også gjenstand for en nakenskandale i sommer, men hevdet hardnakket at bildene var falske.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Puppene hennes stjal all oppmerksomheten   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer