Cara Delevingne:

Private bilder vekker spekulasjoner

Få måneder etter bruddet med Ashley Benson spekuleres det på om stjernen har funnet kjærligheten på ny.

ROMANSERYKTER: Amerikanske medier spekulerer på om Cara Delevingne og Margaret Qualley har innledet et romantisk forhold. Foto: London Entertainment / SplashNews/ NTB scanpix
ROMANSERYKTER: Amerikanske medier spekulerer på om Cara Delevingne og Margaret Qualley har innledet et romantisk forhold. Foto: London Entertainment / SplashNews/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske modellen og skuespilleren Cara Delevingne (27) har utviklet et nært forhold til den amerikanske modellen og skuespilleren Margaret Qualley (25).

Etter at Delevingne la ut en serie av bilder med de to på Instagram har romanseryktene startet, skriver New York Post.

- Jeg er ikke søt, du er det @margaretqualley, skriver Delevingne i bildeteksten.

SAMMEN: Cara Delevingne sammen med Margaret Qualley under en Black Lives Matter-demonstrasjon i Los Angeles i juni. Foto: London Entertainment / SplashNews/ NTB scanpix
SAMMEN: Cara Delevingne sammen med Margaret Qualley under en Black Lives Matter-demonstrasjon i Los Angeles i juni. Foto: London Entertainment / SplashNews/ NTB scanpix Vis mer

På bildene er duoen fotografert ute i naturen og liggende oppå hverandre. På et bilde står Qualley bak Delevingne og holder rundt brystet hennes.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

- Elsker deg

- Å være en idiot med deg er min favoritting å gjøre. Jeg elsker deg så mye, Cara. Til månen og tilbake 18 milliarder ganger, svarer Qualley, som er datteren til skuespilleren Andie MacDowell (62), i kommentarfeltet.

I mai skrev People at det to år lange forholdet mellom Delevingne og skuespilleren Ashley Benson hadde tatt slutt. Nå spekulerer amerikanske medier på om Delevingne kan ha funnet lykken igjen.

NÆRE: Margaret Qualley har utviklet et nært forhold til Cara Delevingne. Foto: REUTERS/ NTB scanpix
NÆRE: Margaret Qualley har utviklet et nært forhold til Cara Delevingne. Foto: REUTERS/ NTB scanpix Vis mer

Sto fram

I 2015 sto hun fram som bifil i et intervju med Vogue, hvor hun forklarte at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet, og at dette var noe av grunnen til at hun sleit med angst og depresjon i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i en jente som 20-åring innså jeg at jeg måtte akseptere det, forklarte Delevingne den gang.

I et nylig intervju med Pride-utgaven av Variety avslører supermodellen nå at hun har innsett at hun er panseksuell, som vil si at man blir forelsket i personen, uavhengig av menneskets biologiske kjønn eller kjønnsidentitet.

Verken Delevingne eller Qualley har bekreftet romansespekulasjonene, men later enn så lenge til å være gode venner. De to stjernene skal ha hengt sammen under «lockdown» på ranchen til 25-åringens mor, ovennevnte Andie MacDowell, skriver Hollywood Life. Nettstedet omtaler for øvrig Delevingne som Qualleys «kompis», fremfor å bruke et mer romantisk ladet ord.

Under et Instagram-innlegg onsdag denne uken, i forbindelse med Delevingnes 28-årsdag, skrev Qualley blant annet følgende:

«Så utrolig heldig som har deg som venn. Glad i deg, gratulerer med dagen!»

LES OGSÅ: Klorte seg selv til hun begynte å blø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer