Private bilder på avveie

- For meg personlig er det greit. Jeg er edru og fin på alle bildene...

SVINGER SEG: "Skal vi danse"-deltagerne svinger seg etter sendetid. Nå spres private festbilder på nett. Foto: STELLA PICTURES
SVINGER SEG: "Skal vi danse"-deltagerne svinger seg etter sendetid. Nå spres private festbilder på nett. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV 2-reporter Truls Svendsen endte på fortauet etter for mange martinis under gallapremieren til James Bond i helgen, og prydet forsiden på landets aviser dagen derpå.

Men Svendsen er langt fra alene om å få bilder av seg selv i beruset tilstand publisert og kringkastet. Nå spres nemlig private festbilder av "Skal vi danse"-deltagerne på nettet.

Hver fredag samles deltagerne og deres familier og venner på et hotell like ved TV 2s studio i Nydalen, og noen skal ha benyttet sjansen til å ta noen bilder.

- Jeg fikk helt sjokk da jeg så bildene. Her er bilder av deltagere som er overstadig beruset, og det ser ut til å være en fyllefest uten like, sier en kilde til Her og Nå, som beskriver flere av bildene som "pinlige".

En av dem som har fått fyllebilder publisert på nett er Lene Alexandras dansepartner Tom Erik Nilsen (22). Blant annet blir han fotografert sammen med en gutt som ligger delvis avkledd på gulvet.

Overfor Her og Nå bekrefter Tom Erik at det kan gå livlig for seg på disse festene, men at han på ingen måte er engstelig over at bildene nå er publisert på nettet.

- Det er naturligvis trøkk, men jeg vil absolutt ikke si at det er ville tilstander. Folk er spente og det er mye nervøsitet både før og under sending. Da er det fint å kunne ta seg en fest etter sending, sier han.

Og:

- For meg personlig er det greit. Jeg er edru og fin på alle bildene, fastslår den profesjonelle danseren overfor Her og Nå.

I tillegg til bildene av Tom Erik er det også blitt publisert bilder av en annen av deltagerne som ser ut til å velte et brett fullt av drinker med vilje, før en av de andre stjernene drikker innholdet rett fra brettet...

Pressekontakt for "Skal vi danse", Unn Grethe Berge, forteller at hun ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene, og at hun har til gode å se noe som ikke tåler dagens lys.

- Bilder kan lyve, og vi vet jo alle at det er lett å se full ut på et uheldig bilde hvor man er edru eller bare har tatt et glass vin. Det har jeg opplevd selv, som alle andre, vil jeg tro, sier hun til Her og Nå.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: TV 2-stunt endte i flause

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer