NETT-TRØBBEL: Angelica Bremert og Bingo Rimèr skilte lag for åtte måneder siden. Nå har private sexbilder havnet på nettet. Foto: Stella Pictures
NETT-TRØBBEL: Angelica Bremert og Bingo Rimèr skilte lag for åtte måneder siden. Nå har private sexbilder havnet på nettet. Foto: Stella PicturesVis mer

Private bilder og video på nett

Det som skal være en meget privat video med Big Brother-deltakeren Angelica Bremert spres nå som ild på nettet...

Bare den siste i rekken nakne BB-deltagere på nett...

SEHER.NO: Åtte måneder etter at den tidligere Big Brother-deltakeren Angelica Bremert (23) forlot fotograf-ektemannen Bingo Rimèr (32), har nå en video av svært privat karakter havnet på nettet.

Bilder av glamourmodellen - som er kjent for sine store silikonbryster - i heftig aktivitet med Bingo på baderommet, har allerede en tid ligget ute på en rekke svenske nettsteder.

I tillegg spres en video av det som hevdes å være eks-paret i senga.

På filmen vises en blondine - som ligner på glamourmodellen Angelica - i aktivitet med  kameramannen.

Hverken Angelica eller Bingo - som jobber som fotograf i Sverige - har foreløpig kommentert videoen.

Det er ikke kjent hvem som skal ha lagt ut filmsnutten og bildene på nettet.

Også i fjor ble Angelica - som, ifølge Wikipedia, opprinnelig er norsk - plaget av nakenbilder fra fortiden, etter at lettkledde festbilder av blondinen ble lagt ut på flere nettforum. Ifølge Espen Ytreberg, professor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, er "Big Brother" et realitykonsept som bygger opp til skandaler.

- Programmet og formatet bygger opp til skandaler. Den typen realityprogram har et format som lever på kontrovers og skandaler, sier han til Seher.no.Anglica deler da også skjebne med flere skandinaviske Big Brother-deltakere.

Svenske Elita Löfblad - som deltok samme år som Angelica - har tidligere innrømmet at det finnes en privat strippevideo på nettet.

Hennes landskvinne Carolina Gynning (29) - som vant svenske Big Brother i 2005 - innrømmet for to år siden at hun hadde spilt i en sexfilm før hun ble med i realityshowet.

- Det har hendt for lenge siden, nå vil jeg fokusere på min nåværende karriere, sa hun etter at filmen havnet på nettet.

Gynning har senere gjort suksess på TV-kanalen TV4 i Sverige.

Også norske BB-deltagere har havnet i trøbbet etter å ha hatt sex foran kamera.

Kristian Hilberg - som deltok i Big Brother i 2006  - hadde sex med glamourmodellen Linni Meister (22) på en ferietur til Hellas.

Til tross for at begge parter hevder at filmen kun var ment for privat bruk, havnet den på nettet og ble raskt lastet ned av tusenvis av personer.

- Som så mange andre kjærester filmet vi at vi hadde sex sammen på hotellrommet. Vi gjorde det for å ha det gøy og det var absolutt ikke meningen at andre skulle se den, sa Linni i fjor til Se og Hør.

- Hvis den var ment som en pornofilm, ville jeg gjort det mye bedre, spøker hun om filmen som også ble gitt ut av Thomas "Rocco" Hansen.

Seher har søkt å innhente kommentar fra både Angelica Bremert og Bongo Rimér i anledning denne saken - uten å lykkes.

LES OGSÅ: Innelåst etter sexvideo