MYKE SENGER: Karoline Berget hevder hun ikke har noe å klage når det gjelder oppholdet på "Paradise Hotel" - bortsett fra romkameraten Stians snorking... Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
MYKE SENGER: Karoline Berget hevder hun ikke har noe å klage når det gjelder oppholdet på "Paradise Hotel" - bortsett fra romkameraten Stians snorking... Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Privat rundtur på skandalehotellet

Den hete stemningen på soverommet skyldes spesielt én ting. Se video.

Se video av Paradise-deltakerne som viser rundt på "Paradise Hotel" nederst i artikkelen!


MEXICO/OSLO (SEHER.NO:) Mandag flyttet en ny gjeng med norske deltakere inn på "Paradise Hotel", hvor de skal tilbringe flere uker i kamp om førstepremien på 300.000 kroner.

Og selv om de begge hadde fulgt med på fjorårets sesong - hvor Petter Pilgaard (30) og Benedicte Valen (20) gikk av med seieren, var deltakerne Stian Claudi Reinung (20) og Karoline Berget (20) tydelig imponert da Seher.no møtte dem i Mexico under innspillingen.

- Utsikten er fantastisk og maten er veldig bra. Og sengene er veldig gode, sier Stian med et smil.

I "Paradise Hotel" må deltakerne til enhver tid finne seg en av det motsatte kjønn å dele seng med, for ikke å stå i fare for å ryke ut.

Allerede i første program havnet duoen på samme rom, men Stian sier at den hete stemningen i senga foreløpig kun skyldes at gradestokken viser over 20 grader også om natta.


- Det blir litt varmt om nettene, så vi sover uten dyne - men med laken, sier han til Seher.no.

Selv om Narvik-jenta Karoline er vant til atskillig kaldere vær, hevder hun at hun foreløpig har lagt mer merke til sengepartneren enn varmen.

- Han snorker om natta, men jeg har ikke hatt noen store søvnproblemer ennå, sier hun og ler.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    

LES OGSÅ: Her er årets Paradise-gjeng[obj:media:8376]