- Privat lå jeg helt brakk

Men nå går livet videre i ny leilighet for den norske skuespilleren Synnøve Macody Lund.

HADDE DET TØFT: - Emosjonelt var det selvfølgelig kjempetøft, men jeg var veldig «on top». Det var en eller annen logikk i det, sier Synnøve Macody Lund, om bruddet med Christer Falck. Foto: Filmweb
HADDE DET TØFT: - Emosjonelt var det selvfølgelig kjempetøft, men jeg var veldig «on top». Det var en eller annen logikk i det, sier Synnøve Macody Lund, om bruddet med Christer Falck. Foto: Filmweb Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Synnøve Macody Lund (35) har hatt en høst med store opp- og nedturer. Hele 548748 personer har så langt sett henne som kona til Aksel Hennie i den kritikerroste filmen Hodejegerne. Omtrent samtidig med at filmen kom ut, i begynnelsen av september, ble det kjent at Synnøve og samboer Christer Falck gjorde det slutt etter seks år.

- Da premierene begynte å komme, lå jeg helt brakk privat. Emosjonelt var det selvfølgelig kjempetøft, men jeg var veldig «on top». Det var en eller annen logikk i det. Heldigvis har jeg veldig gode venner som har stilt opp, venner som jeg kanskje ikke har fått pleid så veldig de siste seks årene, som jeg er glad for å ha tilbake, sier Synnøve Macody Lund i et intervju med magasinet Stella.

Uka etter det overraskende bruddet, ble det kjent at de to la ut sin sveitservilla på Nordstrand i Oslo for salg.

Til Stella avslører skuespilleren at hun blir boende i parets hus, men at hun bytter leilighet med familien som bodde i overetasjen av villaen. Synnøve Macody Lund og Christer Falck har barna Isak (5) og Iben (3) sammen, og Lund blir værende i huset for deres skyld.

- Nå er jeg veldig tøff som tør å flytte til etasjen over min gamle leilighet. Men akkurat det ofrer jeg glatt for at ungene skal få bli i det de har vært i. Vi må prøve å gjøre flyttingen til en fest for dem, gjøre det til noe gøy. Jeg kjenner allerede lyst til å pusse opp og gjøre noe gøy der. Det kjennes fint, mener hun.

Hverken Christer Falck eller Macody Lund har snakket åpent om bruddet i media, men det er bruddet har gått inn på Synnøve. Det har også pressens håndtering av saken gjort.

- Jeg har aldri følt meg så ufri som nå. Jeg vil beskrive presset fra media som hysterisk og umenneskelig. De har sittet mellom meg og Christer og matet begge to med rykter. Det er helt sjukt. Jeg har faktisk opplevd det som trakassering, sier hun åpenhjertig til Stella.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nakenscenene var ingen big deal