ARRESTERT: Nå er Garrison arrestert mistenkt for å ha mishandlet ekskjæresten. Foto: All Over Press
ARRESTERT: Nå er Garrison arrestert mistenkt for å ha mishandlet ekskjæresten. Foto: All Over Press Vis mer

«Prison Break»-stjerne arrestert for mishandling

Lane Garrison mistenkt for å ha brukt vold mot ekskjæresten.

Publisert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Lane Garrison (31), blant annet kjent fra TV-serien «Prison Break», har ifølge TMZ.com blitt arrestert mistenkt for vold mot ekskjæresten.

Nettstedet skriver at Garrison søndag ettermiddag ble arrestert etter at politiet rykket ut på grunn av et tips om voldsbruk.

Kilder sier til TMZ at offeret er Garrisons ekskjæreste, Ashley Mattingly.

Garrison hevder imidlertid at han er uskyldig. Nettstedet har vært i kontakt med skuespilleren gjennom hans advokat, Harland Braun, som møtte sin klient i fengselet.

Skuespilleren skal ha dratt til bygningen der ekskjæresten bor, for å passe hunden til en venn. Da han forlot kameratens leilighet møtte han Mattingly.

De to skal ha startet en krangel, og Garrison hevder eksen kastet mobilen hans i en vegg. Deretter tok han tak i skuldrene hennes, plasserte henne i en stol og dro hjem. Han hevder han ikke har brukt vold mot ekskjæresten.

Skuespilleren har tidligere vært i fengsel for å ha vært involvert i en bilulykke der en student ble drept. Han hadde seks dager igjen av prøvetiden, noe som er grunnen til at han måtte tilbringe natten i fengsel. Dette visste Ashley om, noe Garrisons advokat tror kan være grunnen til at hun ville få skuespilleren arrestert igjen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg så folk ble knivstukket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer