HØYT HENGER DEN - OG DYR ER DEN:  Adriana Lima viser fram Victoria's Secret- BHen som er verdt over 30 millioner kroner. Foto: Victorias secret.com
HØYT HENGER DEN - OG DYR ER DEN: Adriana Lima viser fram Victoria's Secret- BHen som er verdt over 30 millioner kroner. Foto: Victorias secret.comVis mer

Prislapp: 30 millioner!

Denne julegaven er ikke for de med slank lommebok.

SEHER.NO: Vi tipper at denne BH-en neppe blir noen storselger, men for menn med fyldig bankkonto og dårlig samvittighet overfor kona, kan det kanskje være årets julegavetips.

Undertøysmerket Victoria's Secret er kjent for å slå på stortromma når de en gang i året avslører sin nyeste luksus-BH.

I år er det den brasilianske toppmodellen Adriana Lima  (27) som får gleden av å føre seg modellen "2008 Black Diamond Fantasy Bra" - som har en utsalgspris på over 30 millioner kroner!

BH-en er besatt med 3575 svarte diamanter, 117  1- karats runde diamanter og 34 rubiner.

Antrekket er designet av den berømte juveleren Martin Katz, men 30 millioners-plagget blekner imidlertid i forhold til BH-en Victoria's Secret lanserte for to år siden.

2006 - modellen - som ble vist frem av modellen Karolina Kurkova (24) - er nemlig verdsatt til over 43 millioner kroner!

- Hvis noen kjøper denne bh-en en gang, vil jeg gjerne treffe ham, sa den 22 år gamle tsjekkiske modellen til avisa USA Today under lanseringen.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Storeslem i bare trusa


BH-MODELL: Heidi Klum poserte med den diamant-BH fra Victoria's Secret i 2003. Foto: Victoria's Secret
DIAMONDS ARE A GIRL'S BEST FRIEND: I 2002 var det Karolina Kurkova som frontet luksus-BHen.
45 MILLIONER: I 2006 viste Karolina Kurkova fram en BH verdt over 45 millioner kroner.
BRASILIANSK SKJØNNHET: I år er det modellen Adriana Lima som har fått i oppdrag å vise den nye luksus -BHen til Victoria's Secret.