Prioriterer sjakk fremfor damer

- Jeg har bevisst valgt å ikke ha langvarige forholdt, sier sjakk-kongen Magnus Carlsen.

SJAKK-TREKK: Magnus Carlsen under et slag mot Levon Aronian fra Armenia, under en turnering i London i mars.  Foto: NTB scanpix
SJAKK-TREKK: Magnus Carlsen under et slag mot Levon Aronian fra Armenia, under en turnering i London i mars. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I et intervju med VG Helg forteller sjakk-proffen Magnus Carlsen (22) at han valgt kortvarige forhold til kvinner, fremfor noe fast og langvarig:

- Jeg har bevisst valgt ikke å ha langvarige forhold, for å ha fullt fokus på sjakken, Og det er ikke lett å kombinere et forhold med å reise og konkurrere så mye som jeg gjør nå.

Han bekrefter overfor forfatter Hans Olav Lahlum, som står bak intervjuet med den unge sjakk-spilleren, at han har hatt flere kortvarige forhold til kvinner.

Videre i intervjuet skriver Lahlum at homofilryktene som svirrer rundt Carlsen på ulike nettsteder ikke er sanne:

«Både på nett og i andre sosiale fora kan man få høre som en opplest sannhet at Magnus Carlsen er homofil. Det stemmer ikke».

I 2010 tok Carlsen et steg bort fra sjakk-verden og inn i motebransjen, da han stilte som modell for det nederlandske klesmerket G-Star RAW sammen med Hollywood-stjernen Liv Tyler (36).

Om 14 dager kjemper Carlsen om den gjeve VM-tittelen i sjakk i India mot den regjerende verdensmesteren Viswanathan Anand.

LES OGSÅ: Magnus Carlsen sammenlignes med Bieber og Beckham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer