- Prioriterer ikke utlandet

Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie blir værende i Norge - enn så lenge.

ROLIG SOMMER: Tone Damli Aaberge skal bruke sommeren til å bli inspirert til å lage ny musikk. Foto: Roger Fosaas / Stella pictures
ROLIG SOMMER: Tone Damli Aaberge skal bruke sommeren til å bli inspirert til å lage ny musikk. Foto: Roger Fosaas / Stella pictures Vis mer
SEHER.NO: Sangstjernen Tone Damli Aaberge går en ikke alt for stressende sommer i møte. Etter å ha gitt ut albumet «Cocool» i 2010, skal hun nå bli inspirert til å begynne arbeidet med et nytt album.
 
- Jeg skal bruke sommeren på å tenke nytt og bli inspirert til å skrive ny musikk. Og det er da spennende nok i seg selv, sier hun til Seher.no.
 
Tones kjæreste, Aksel Hennie, er for tiden aktuell med filmen «Hodejegerne», som nyter stor suksess og interesse i blant annet Berlin, Cannes og USA.
 
- Jeg er veldig stolt av Aksel, det er spennende. Selv har jeg ikke sett filmen ennå, men jeg gleder meg til å se den og se reaksjonene den får i Norge.

Aksels suksess i utlandet til tross, paret tenker ikke på å flytte ut av Norge med det aller første.
 
- Jeg kan kun snakke for meg selv, men det er ingen hovedprioritet. Når man lager musikk er det jo ikke dumt å sende den ut av landet, men Norge er hovedfokus for meg, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var syk i magen av nervøsitet