VENNER FOR LIVET: Sandra Lyng Haugen (f.v.) og Hege Tørresdal leter etter en egen leilighet sentralt i Oslo. Foto: Sigbjørn Hofsmo
VENNER FOR LIVET: Sandra Lyng Haugen (f.v.) og Hege Tørresdal leter etter en egen leilighet sentralt i Oslo. Foto: Sigbjørn HofsmoVis mer

Prinsesser søker krypinn

Sandra Lyng Haugen og Hege Tørresdal vil ikke bo i et guttekollektiv - men kunne gjerne tenke seg en leilighet med plass til en liten hund.

Blir samboere!

SEHER.NO: "Vi er to venninner som søker et krypinn, gjerne sentralt i Oslo. Vi er begge ikke-røykere og har jobb/studier som tilsier mye reising. Er det noen der ute som sitter med en innflyttingsklar leilighet, helst 1. august, eller tidligere, blir vi fra oss av glede! Er leiligheten over 60 kvm, hvitevarer inkludert blir vi ekstra fornøyde:) Er begge sikre betalere, og har et eventuelt depositum klart. Trenger dere og vite mer om oss, skriv en mail eller slå på tråden:) Håper på mange henvendelser!! Stor klem fra Hege Tørresdal og Sandra Lyng Haugen".

Slik lyder boligannonsen som popprinsessen Sandra Lyng Haugen (20) og tidligere Frøken Norge-vinner Hege Tørresdal (23) satte inn på finn.no torsdag kveld.

- Er det mange som har kontaktet dere?

- Vi har fått noen telefoner, ja. Men det var også meningen. Vi er så lei av å lete etter leilighet, så da fant vi ut at dette var en grei måte å gjøre det på. Dessuten så er vi litt kresne begge to. Derfor har dette tatt litt tid for å si det sånn, smiler Hege til Se og Hør.

Det unge tospannet ble første gang kjent under en brudevisning i Haugesund, og har siden holdt sammen som erteris.

Men det guttekollektivet som håper på nye og vakre kjendissamboere må nok kontakte noen andre.

- Vi leter etter en egen leilighet, og er ikke interessert i å bo sammen med noen andre. Ettersom jeg har skaffet meg en liten hund, så blir jo det litt vanskelig, sier Hege.

- Hvordan er den perfekte husverten?

- Hehe, nei det har vi ikke tenkt så mye på. Det viktigste er at vi finner en plass å bo ettersom vi begge har bodd litt i koffert den siste tiden, smiler den vakre missejenta.

LES OGSÅ: Sandras rumpenekt