Prinsesse Gabriella:

Prinsessen havnet i rullestol

Monacos lille prinsesse har skadet seg.

SKADET: Prinsesse Gabriella har vært uheldig og skadet seg. Her med tvillingbror Jacques. Foto: Splash News / NTB
SKADET: Prinsesse Gabriella har vært uheldig og skadet seg. Her med tvillingbror Jacques. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en tøff tid for fyrsteparet fra Monaco denne våren og sommeren. Da fyrstinne Charlene (43) ble gjenforent med mannen og barna i slutten av august, hadde hun vært borte fra familien sin i hele fire måneder. Sammen med prins Albert av Monaco (63) har hun tvillingene Gabriella og Jacques (6).

Tidligere har det blitt kjent at hun har vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika grunnet en infeksjon i øre, nese, hals-regionen som har forhindret henne i å reise hjem til familien.

Skadet seg

Ifølge Svensk Dam så var det prinsen som tok med seg tvillingene til Sør-Afrika for å besøke Charlene. Da kunne Gabriella imidlertid overraske moren med ny sveis - som hun for øvrig hadde klippet selv.

Nå har den lille prinsessen igjen tiltrukket seg oppmerksomhet. Nye bilder av seksåringen viser nemlig at hun har skadet seg, og at det er såpass stor skade at hun for tiden sitter i rullestol.

Bilder av prinsessen i rullestol er det moren selv som har delt. I en bildekarusell ser man flere bilder av Gabriella i rullestol, omgitt av familien og hunder.

Under innlegget skriver fyrstinnen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.