Prinsesse Gabriella:

Prinsessen havnet i rullestol

Monacos lille prinsesse har skadet seg.

SKADET: Prinsesse Gabriella har vært uheldig og skadet seg. Her med tvillingbror Jacques. Foto: Splash News / NTB
SKADET: Prinsesse Gabriella har vært uheldig og skadet seg. Her med tvillingbror Jacques. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en tøff tid for fyrsteparet fra Monaco denne våren og sommeren. Da fyrstinne Charlene (43) ble gjenforent med mannen og barna i slutten av august, hadde hun vært borte fra familien sin i hele fire måneder. Sammen med prins Albert av Monaco (63) har hun tvillingene Gabriella og Jacques (6).

Tidligere har det blitt kjent at hun har vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika grunnet en infeksjon i øre, nese, hals-regionen som har forhindret henne i å reise hjem til familien.

Skadet seg

Ifølge Svensk Dam så var det prinsen som tok med seg tvillingene til Sør-Afrika for å besøke Charlene. Da kunne Gabriella imidlertid overraske moren med ny sveis - som hun for øvrig hadde klippet selv.

GRATULERER: Kronprinsparet feirer 20 år som ektepar. Video: Dagbladet TV Vis mer

Nå har den lille prinsessen igjen tiltrukket seg oppmerksomhet. Nye bilder av seksåringen viser nemlig at hun har skadet seg, og at det er såpass stor skade at hun for tiden sitter i rullestol.

Bilder av prinsessen i rullestol er det moren selv som har delt. I en bildekarusell ser man flere bilder av Gabriella i rullestol, omgitt av familien og hunder.

Under innlegget skriver fyrstinnen:

«Tilbringer tid med tanten sin, Hennes Kongelige Høyhet Caroline, og søskenbarna sine på det årlige hundeshowet».

Den svenske avisen skriver at den lille jenta havnet i rullestol etter en ulykke som endte med et brukket ben. Hvor lenge hun blir sittende er foreløpig ikke kjent.

FYLLER ÅR: Prins Alexander av Sverige, sønn av prins Carl Phillip og prinsesse Sofia, fylte fem år 19. april 2021. Video: Small Media Vis mer

Vaser

I tillegg til gjenforeningen nå nylig, reiste prins Albert og tvillingene for å besøke Charlene i starten av juni, etter at flere rykter om fyrsteparets ekteskapet begynte å versere.

Fyrstinnens fravær sørget nemlig for å helle vann på ryktemøllen om det hele dreier seg om at ekteskapet med fyrst Albert henger i en tynn tråd. Det stemmer ikke - i hvert fall hvis vi skal tro Charlene selv.

Nylig fortalte hun at det har vært tøft å lese ryktene om sitt eget ekteskap.

- Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn utrolig mye. Det som har vært tyngst, som legeteamet sa, var at jeg ikke fikk reise hjem til vår ti års bryllupsfeiring, fortalte Charlene i et intervju med Channel24, gjengitt av Billedbladet.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

- Fyrst Albert er min klippe, min styrke og uten hans kjærlighet og støtte ville jeg ikke ha kommet meg gjennom disse smertefulle månedene, fortsatte hun.

Tidligere denne måneden måtte Charlene gjennom nok en omfattende operasjon. I ettertid forsikret ektemannen folket om at det gikk bra med henne.

- Operasjonen var vellykket. Fyrstinne Charlene hviler seg, og vi sender henne kjærlige tanker, sa fyrst Albert til People.

LES OGSÅ: Fyrstefamiliens ville luksusliv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer