Prinsessen er såpestjerne i Hollywood

Prinsesse Theodora av Hellas og Danmark spiller i TVNorge-serien Glamour.

FEIRER: Prinsesse Theodora av Hellas og Danmark feiret dronning Margrethes 40 år på den danske tronen nylig. Her med foreldrene, eks-kongeparet av Hellas, Anne-Marie og Konstantin. Foto: Stella Pictures
FEIRER: Prinsesse Theodora av Hellas og Danmark feiret dronning Margrethes 40 år på den danske tronen nylig. Her med foreldrene, eks-kongeparet av Hellas, Anne-Marie og Konstantin. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Kongeligheter fra nært og fjernt har den siste uken gjestet København i anledning dronning Margrethe (71) sitt 40-årsjubileum som monark.

Blant gjestene var også dronningens tantebarn, prinsesse Theodora (28) av Hellas og Danmark, som hadde med seg et snev av Hollywood til den kongelige festen. Til vanlig bor hun nemlig i Los Angeles, hvor hun jobber seg oppover en karriere innenfor såpe- og filmbransjen.

Etter å ha studert blant annet teater ved prestisjetunge Brown University dro den søte prinsessen, som er yngstedatter av dronning Margrethes lillesøster eks-dronning Anne-Marie (65) og eks-kong Konstantin (71) av Hellas, til Hollywood for å søke lykken som skuespillerinne.

Hennes første rolle ble sekretæren «Alison Mongomery» i den populære såperoperaen «Glamour», som har gått i årevis på TVNorge, men som nå har blitt nett-TV-serie. I tillegg til dette har hun spilt «Peggy» i den nye versjonen av 60-talls-serien «The Big Valley».

I løpet av året har spillefilmen «Little Boy», hvor hun blant annet spiller mot «Kongen av Queens»-Kevin James (46) og Emily Watson (45), premiere.

I Hollywood går den blonde prinsessen under navnet Theodora Greece.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Madonna tråkket på Jessica Biels kjole!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer