ROSER MÄRTHA: Lilli Bendriss fra «Åndenes makt» er ikke enig i kritikken som har haglet mot prinsesse Märtha Louise, fordi hun samarbeider med mediumet Lisa Williams. Foto: Fame Flynet
ROSER MÄRTHA: Lilli Bendriss fra «Åndenes makt» er ikke enig i kritikken som har haglet mot prinsesse Märtha Louise, fordi hun samarbeider med mediumet Lisa Williams. Foto: Fame FlynetVis mer

- Prinsessen er kjempemodig

Lili Bendriss fra «Åndenes makt» støtter prinsesse Märtha Louises samarbeid med det omdiskuterte mediumet Lisa Williams.

SEOGHØR.NO: «Åndenes makt»-stjernen Lili Bendriss er ikke enig i kritikken som har
haglet mot prinsesse Märtha Louise (42) etter at hun forrige helg holdt et seminar med Lisa Williams i Oslo.

Williams har blitt kjent fordi hun hevder hun kan hjelpe folk med å snakke med døde personer.

Men mange har også kritisert både Lisa Williams og Märtha Louise for å tjene penger på folks håp om å få snakke med avdøde venner og slektninger.

Lili Bendriss avfeier disse påstandene.

Støtter Märtha

– Jeg beundrer Märtha for det hun står for. Hun er en god kollega, og jeg synes hun er kjempemodig. Hun følger hjertet sitt.

LES MER: I Se og Hør Weekend kan du lese mer om norske kjendiser som snakker med de døde Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER: I Se og Hør Weekend kan du lese mer om norske kjendiser som snakker med de døde Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

- Penger betyr ingenting for henne. Hun gjør nok dette fordi hun er åpen og nysgjerrig, sier Lilli, som selv har kommunisert med avdøde slektninger, sier hun til Se og Hør Weekend.

Prinsesse Märtha Louise har selv kommentert kritikken hun har fått etter seminaret med Williams.

– Jeg stiller meg undrende og åpen til noe jeg ikke helt forstår selv. Dette er et eksperiment som kan gå feil, men vi må bare prøve det. Jeg skjønner at folk reagerer. Alt jeg har gjort er omstridt, og jeg respekterer dem som har et annet syn enn meg. Jeg står trygt i dette som er riktig for meg, sa prinsessen til NRK tidligere denne uken.

LES OGSÅ: Hevder hun fikk kontakt med Aris avdøde bestemor