Prinsesse Sofia og prins Carl Philip:

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip har fått en liten baby

Prinsen og prinsessen har blitt tobarnsforeldre. Det melder det svenske kongehuset i en pressemelding.

TOBARNSFORELDRE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip delte i dag den glade nyheten om at de har blitt foreldre for andre gang. Foto: Shutterstock
TOBARNSFORELDRE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip delte i dag den glade nyheten om at de har blitt foreldre for andre gang. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I dag kunne det svenske folket juble da prinsesse Sofia (32) og prins Carl Philip (38) av Sverige ønsket sitt andre barn velkommen.

Den gledelige nyheten annonseres av det svenske kongehuset i en offentlig uttalelse.

«Riksmarskalksembetet har gleden av å meddele at H.K.H. Prinsesse Sofia torsdag den 31. august 2017 klokken 11.24 nedkom med et friskt og velskapt barn på Danderyds sykehus. Mor så vel som barn har det bra» står det i meldingen fra riksmarskalk Svante Lindqvist.

I løpet av dagen ventes det at prins Carl Philip vil holde en pressekonferanse på sykehuset, der han vil avsløre om det er en prins eller prinsesse som har kommet til verden, skriver Expressen.

- Vi sender de største gratulasjoner til de stolte foreldrene og storebror prins Alexander. De siste årene det svenske kongeparets barnebarn kommet som perler på snor, og dronning Silvia har selv sagt at de er livets dessert. I dag ble hun bestemor til det sjette i rekken, og for kun få dager siden ble det kjent at også nummer sju er på vei. Prinsesse Madeleine venter sitt tredje barn i mars, sier Se og Hørs hoffreporter, Caroline Vagle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer