Prinsesse Märtha Louise legger ned «Engleskolen»

- Nå går energien til nye aktiviteter.

LEGGER NED: Elisabeth Nordeng og prinsesse Märtha Louise legger ned Soulspring. Det kunngjør prinsessen selv på Instagram. Foto: NTB Scanpix
LEGGER NED: Elisabeth Nordeng og prinsesse Märtha Louise legger ned Soulspring. Det kunngjør prinsessen selv på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i et innlegg på Instagram at Soulspring, bestående av Elisabeth Nordeng og prinsesse Märtha Louise, kunngjør at «Engleskolen» skal legges ned.

«Nå er begynnelsen på slutten for Soulspring. Energien i dette fantastiske prosjektet har tatt oss på mange reiser med fantastiske opplevelser, men nå går energien til nye aktiviteter hver for oss.», skriver duoen på Instagram.

Nyheten bekreftes også av prinsessens manager, Carina Scheele Carlsen, som overfor NRK informerer at skolen skal legges ned i mai 2019.

Omsatte for millioner

Prinsesse Märtha Louises kommersielle prosjekter har sjelden gått ubemerket hen. Særlig oppmerksomhet har hun fått for ovennevnte selvutviklingskonsept, som ble startet opp i 2007.

I fjor skrev tidsskriftet Kapital at selskapet bak Soulspring, Astarte Inspiration, omsatte for over 3,7 millioner i 2016. Selskapet har, ifølge Kapital, tjent penger på undervisning, kurs og foredragsvirksomhet.

Både Märtha Louise og makkeren satt igjen med et styrehonorar på henholdsvis 770 000 og 750 000 kroner. I fjor ble det for øvrig kjent at det omdiskuterte selskapet hadde omsatt for svimlende 22 millioner siden oppstarten for da ti år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer