Prinsesse Madeleine og Chris gjester «Skavlan»

- Det kommer til å bli et personlig intervju.

SKAVLAN: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill skal gjeste Skavlan neste uke.  Foto: All Over Press
SKAVLAN: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill skal gjeste Skavlan neste uke. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Torsdag bekreftet det svenske hoffet at prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill skal være gjester hos «Skavlan» i neste ukes sending. Intervjuet ble spilt inn torsdag denne uken.

Det var Svensk Damtidning som kom med nyheten.

- Intervjuet er spilt inn i deres hjemby London, og kommer til å handle om parets liv i London, og hvordan det er og ikke bo i Sverige. De to kommer også til å snakke om foreldrerollen, sier Aftonbladets hoffekspert Jenny Alexandersson.

- Madeleine er en veldig privat person, hun liker egentlig ikke å være i media. Hun kommer til å være personlig, men ikke privat. Så hun kommer til å trekke en tydelig linje der, sier hun.

PERSONLIG: Paret vil vise en mer personlig side av seg selv hos norske Fredrik Skavlan sitt talkshow.  Foto: Kungahuset.se
PERSONLIG: Paret vil vise en mer personlig side av seg selv hos norske Fredrik Skavlan sitt talkshow. Foto: Kungahuset.se Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Også Chris vil vise en mer personlig side av seg selv.

- Man vet ikke så mye om Chris, så jeg håper på å se en varmere og koseligere versjon av ham som pappa, sier hun.

Får kritikk

I november, tok Madde med seg datteren prinsesse Leonore, som fyller to år i februar, til den svenske kirken i London - hvor både pepperkaker, svensk julemat og hjemmelaget julepynt var mulig å få kjøpt.

PERSONLIG: Madeleine og Chris bor i London, og skal dele mer av hvordan deres liv er der, når de gjester Skavlan.
PERSONLIG: Madeleine og Chris bor i London, og skal dele mer av hvordan deres liv er der, når de gjester Skavlan. Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Senere la Kungehuset.se ut et hyggelig bilde av mor og datter fra julemarkedet, side om side med prest Michael Persson og det svenske kirkerådets ordfører Madelaine Mason.

I kommentarfeltet til bildet, som også er delt på det svenske kongehusets offisielle Facebook-side, er det flere som jubler over hvor fine mor og datter-duoen er sammen. Men det er også noen kom påpeker at det lille sjarmtrollet sutter på fingrene.

«Nå MÅ dere lære den lille søte jenta å ta de små fingrene sine ut av munnen. «Det er ikke hygenisk», sa vår barnelege!», er det én som skriver.

Men det er flere av rojalistene som sier til prinsesse Madeleine at hun ikke skal bry seg om kommentarene:

«For en tullete diskusjon om «lillsessan». Når et lite barn blir usikker eller forundrende setter de ofte fingrene mot munnen og titter på menneskene».

LES OGSÅ: - Det er jeg som forsørger familien