Prinsesse Leonore av Sverige:

Prinsesse Leonores hestebilder sjarmerer svenskene

Prinsesse Madeleine viser stolt fram datteren på Facebook.

STOR JENTE: Prinsesse Leonore av Sverige er en rampejente. I sommer slo hun seg løs på slottsplassen i Stockholm, og siden den gang har hun blitt enda større. Se bildene nede i artikkelen. Foto: NTB scanpix
STOR JENTE: Prinsesse Leonore av Sverige er en rampejente. I sommer slo hun seg løs på slottsplassen i Stockholm, og siden den gang har hun blitt enda større. Se bildene nede i artikkelen. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Barna til den svenske kongefamilien har det med å stjele showet. Da kronprinsesse Victoria av Sverige feiret sin 40-årsdag nylig, var det tre år gamle Leonore som stjal showet.

Nå gjør hun det igjen - på nye bilder som hennes mamma, prinsesse Madeleine (35) delte på sin Facebookside.

Leonore er datter av prinsesse Madeleine og Chris O'Neill (43), og ble født i New York den 20. februar i 2014. Paret har også sønnen prins Nicolas (2), og avslørte tidligere i høst at de venter sitt tredje barn.

Det hender at prinsessefamilien offentliggjør bilder av barna sine, for å gi folket et eksklusivt innblikk i hvordan livet foregår bak slottsmurer og forbi sikkerhetsvakter.

Tidligere har det kommet fram at Leonore er litt av en rampejente, som ofte tuller foran fotografene.

Hestelykke

Nå har Madde delt nye bilder av prinsessen, som får tusenvis av brukere på Facebook til å smelte.

Det er Expressen som først omtaler saken. Den tre år gamle prinsessen var på besøk hos det avisen beskriver som sin favoritthest, Heidi av Gotland. Hesten fikk hun i dåpsgave av regionen Gotland og fylkesnemnda.

Hestens navn matcher prinsessens. Hun er nemlig utnevnt som hertuginne av Gotland, og da passet hestens navn utmerket til den lille jenta. Hesten, som for øvrig er av rasen gotlandsruss, var bare en knapp måned da den ble gitt som dåpsgave.

Det vil si at de to, som på bildene prinsesse Madeleine har lagt ut virker å være perlevenner, er omtrent like gamle.

Lillebror Nicolas var også med på et av bildene som ble lagt ut, og smiler stolt foran hesten. Mange av prinsessens følgere på Facebook kommenterer at barna har vokst siden sist, og flere kaller det hele for en vakker og sammensveiset familie.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 09.12.2015 - JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sier svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

Eventyrromanse

Prinsesse Madeleine møtte Chris i 2010 - kort tid etter bruddet med eksforloveden Jonas Bergström (38). Og allerede i august samme år ble det første bildet av prinsesse Madeleine sammen med Chris O’Neill tatt mens de var på date i Stockholm.

Finansmannen Chris fløy drøye åtte timer fra New York til Stockholm for én romantisk kveld med Madde - hvor planen var at han bare skulle spise middag med prinsessen i Stockholm.

I stedet ble det en helaften. Først var de på in-stedet Riche på Stureplan – deretter på nattklubben Rose like i nærheten.

I 2012 ble Madeleine og Chris samboere i New York og oktober samme år kom nyheten om parets forlovelse. Eventyrromansen ble toppet med parets drømmebryllup i Stockholm i 2013. Og under ni måneder etter vielsen kom parets kjærlighetsbarn til verden i New York.

LES OGSÅ: Så mye tjener de svenske kongebarna