Lady Amelia Spencer:

Prinsesse Dianas niese er forlovet

Lady Amelia Spencer er blitt fridd til av kjæresten gjennom elleve år.

FORLOVET: Lady Amelia Spencer, niesen til avdøde prinsesse Diana, har blitt fridd til av kjæresten Greg Mallet. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORLOVET: Lady Amelia Spencer, niesen til avdøde prinsesse Diana, har blitt fridd til av kjæresten Greg Mallet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kom den hyggelige beskjeden om at prinsesse Dianas niese, Lady Amelia Spencer (28), er blitt fridd til av eiendomsmegleren Greg Mallet (30).

Amelia var for øvrig bare fem år gammel da tanten døde i den tragiske bilulykken i Paris i 1997.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

Forlovet seg

Greg tok til Instagram, og delte den ferske forlovelsen med følgere sine.

«Dette var den beste dagen i hele mitt liv. 22. juli 2020 spurte jeg kjærligheten i mitt liv om å tilbringe resten av livet sitt med meg, og hun sa JA. Kunne ikke ha vært lykkeligere og jeg elsker deg av hele mitt hjerte», skriver 30-åringen til et bilde av de nyforlovede kyssende.

Videre i Instagram-innlegget følger det også bilder av turtelduene som smiler til kameraet, og man kan også spotte 28-åringen med forlovelsesringen på ringefingeren.

Under innlegget kommenterer Amelia følgende:

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

«Jeg kunne ikke ha elsket deg mer. Lykkeligste dagen i mitt liv!».

Den britiske aristokratens Instagram-profil er lukket, men ifølge Tatler delte også hun den gledelige nyheten.

«Jeg kan ikke vente til å tilbringe tiden sammen med deg. Jeg kunne ikke ha elsket deg mer», skal hun ha skrevet til et innlegg.

Fått velsignelse

Paret har også fått velsignelse av Amelias far, Charles Spencer (56), som er broren til avdøde prinsesse Diana.

På Twitter postet nemlig den britiske adelsmannen et bilde av datteren og den kommende svigersønnen.

«Så glad på min datter Amelias vegne, som er forlovet med kjæresten sin, Greg, som hun har holdt sammen med i elleve år. Det er herlig å høre at de begge er spente på fremtiden. Sender de begge kjærlighet og gode ønsker for livet deres sammen. Jeg elsker at Greg spurte om min velsignelse før han fridde. Veldig søtt», skriver Charles til bildet av det tilsynelatende lykkelige paret.

Ifølge Tatler møttes paret da de studerte ved universitetet i Cape Town.

Greg skal ha fridd på hotellet Clouds Wine and Guest Estate, som er kjent for sin vakre utsikt over fjellene i Sør-Afrika.

TANTE: Avdøde prinsesse Diana er tanten til Lady Amelia Spencer. Foto: NTB Scanpix
TANTE: Avdøde prinsesse Diana er tanten til Lady Amelia Spencer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Siden Amelia er kusinen til prins William og prins Harry, er det en god sjanse for at prinsene vil være på gjestelisten til parets kommende bryllup, ifølge People.

View this post on Instagram

Suit me up. @ameliaspencer15

A post shared by Greg Mallett (@gregmallett) on

Amelia, tvillingsøsteren Lady Eliza (28) og storesøsteren Lady Kitty (29), deltok for øvrig i William og Kates bryllup i 2011.

LES OGSÅ: - Utnytter Dianas død for millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer