George Michael og prinsesse Diana:

- Prinsesse Diana var tiltrukket av meg

En ny biografi om George Michael setter lys på vennskapet mellom ham og prinsesse Diana.

NY BOK: I en ny biografi om George Michael kommer avsløringer om hans forhold til prinsesse Diana. Foto: Reuters / NTB Scanpix
NY BOK: I en ny biografi om George Michael kommer avsløringer om hans forhold til prinsesse Diana. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Første juledag i 2016, døde det engelske popikonet George Michael i sitt eget hjem.

I en ny biografi om stjernen, «George Michael, Freedom, The Ultimate Tribute 1963-2016», skrevet av David Nolan, kommer det nye avsløringer om ham, ifølge Daily Mail.

Attraktiv

Ifølge boken møtte «Wham!»-stjernen prinsesse Diana bak scenen under «World AIDS Day Concert» på Wembley stadion, og skal raskt ha fått tillit til popstjernen.

Da prinsessen skilte seg fra prins Charles i 1996, betrodde hun seg til «Wake Me Up Before You Go Go»-sangeren om sitt forhold til den britiske kongefamilien.

Nettstedet skriver videre at Diana fortalte at hun måtte rømme fra «de ikke så kjære kongelige koste hva det koste vil».

I et intervju George ga i 2009, fortalte han at prinsessen var en av mange kvinner som fant ham attraktiv. I biografien om ham, kommer forholdet mellom George og Diana frem i detaljer.

GODE VENNER: Prinsesse Diana og George Michael ble observert sammen ved en rekke anledninger. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
GODE VENNER: Prinsesse Diana og George Michael ble observert sammen ved en rekke anledninger. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

Påtrengende

Ifølge boken skal han gjennom årene ha hintet om at de var mer enn bare venner.

På spørsmål om han noen gang ville ha ligget med prinsessen, svarte han at «det ville vært en katastrofal ting å gjøre».

George Michael innrømmet også at han ved flere anledninger ikke ringte henne, da han var redd for å være for påtrengende.

STJERNEMØTE: Prinsesse Diana møtte Elton John og George Michael på Wembley stadio i 1985. Foto: AP / NTB Scanpix
STJERNEMØTE: Prinsesse Diana møtte Elton John og George Michael på Wembley stadio i 1985. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Likevel skal de to ha skravlet hele kvelden da han i 1996 ringte prinsessen for å gratulerer henne med dagen, samtidig som han skal ha vært høy på marijuana. Det var også denne kvelden Diana skal ha uttrykket sin frustrasjon over kongefamilien og sin tøffe skilsmisse.

George Michael var også til stede under prinsessens begravelse i 1997, og donerte sangen, «You have been loved».

Saken fortsetter nedenfor.

TIL STEDE: George Michael og Elton John var blant de mange oppmøtte i begravelsen til prinsesse Diana. Foto: AFP / NTB scanpix
TIL STEDE: George Michael og Elton John var blant de mange oppmøtte i begravelsen til prinsesse Diana. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer

I sorg

Artisten, som ble 53 år gammel, døde av hjertestans i sin egen seng. Da det i romjulen var ett år siden hans bortgang, vendte kjæresten, Fadi Fawaz (44), tilbake til parets felles hjem.

44-åringen har det siste året delt en rekke bilder av sin avdøde kjæreste på sosiale medier, og sliter tydelig med å komme seg videre.

I et intervju med den britiske tabloidavisa Daily Mirror har han nemlig fortalt at han sliter med å innse at artisten er borte, og at han ikke kommer til å finne kjærligheten igjen.

- Det kommer aldri til å være en partner i livet mitt etter George, sa han.

IKON: Popstjerna George Michael ble 53 år gammel, og døde av hjertestans i sin egen seng første juledag. Video: AP Vis mer

- Jeg har ingen spesiell i livet mitt, og det kommer heller aldri til å komme noen. Det er sannheten, la han til.

Han har med jevne mellomrom delt bilder av seg selv og sin avdøde kjæreste, og blant annet skrevet at han burde hatt muligheten til å få dele øyeblikk i livet med mannen han elsker.

Fawaz hevdet selv at det var han som fant kjæresten død.

- Litt av en jul. Jeg glemmer den aldri, fordi jeg fant ham fredfullt død i senga om morgenen. Jeg kommer aldri til å slutte å savne deg, skrev han på Twitter.

PÅ TUR: George Michael og kjæresten Fadi sammen i Sveits i juli 2015. Foto: Splash News / NTB Scanpix
PÅ TUR: George Michael og kjæresten Fadi sammen i Sveits i juli 2015. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Overfor den britiske avisa The Daily Telegraph, bekreftet han ifølge Sky News historien.

- Jeg kom dit for å vekke ham opp, og da var han borte. Han lå fredfullt i senga. Vi vet ennå ikke hva som har skjedd, sa han til avisa og fortsatte:

- Alt hadde vært veldig komplisert, men George så fram til jul. Det gjorde jeg også. Nå er alt ødelagt. Jeg vil huske ham som han var - et fantastisk menneske, forklarte han.

He was my greatest.❤️

A post shared by Fadi Fawaz (@fadi_fawaz) on

Fadi har vært ordknapp etter kjærestens tragiske bortgang, men tidligere i 2017 tok han imidlertid bladet fra munnen i et lengre intervju med den britiske tabloidavisa Daily Mirror.

44-åringen beskrev tida etter dødsfallet som både «opprivende, sjokkerende og tøff». Det er særlig presset fra offentligheten som har tynget ham.

- Alle disse løgnene. Jeg har ikke ord for hvor vanskelig det har vært, sa han.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte at de må være gærne som spør meg​​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer