Prins William ønsker lykke til med fødselen

Victoria og David Beckham får lykkeønskninger fra royalt hold.

<strong>ØNSKET LYKKE TIL:</strong> Det var på denne mottagelsen hos den britiske generalkonsulen i Los Angeles at prins William angivelig bad David Beckham ønske Victoria lykke til med fødselen fra hertugparet. Prins William og hertuginne Catherine ankom Los Angeles f Foto: All Over Press
ØNSKET LYKKE TIL: Det var på denne mottagelsen hos den britiske generalkonsulen i Los Angeles at prins William angivelig bad David Beckham ønske Victoria lykke til med fødselen fra hertugparet. Prins William og hertuginne Catherine ankom Los Angeles f Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superparet David (36) og Victoria Beckham(37) venter sitt fjerde barn sammen, og Victoria kan nedkomme når som helst.

Det har vært planlagt at 37-åringen skal føde ved hjelp av keisersnitt søndag. Så da prins William og hans hertuginne Catherine deltok på en privat mottagelse hos den britiske generalkonsulen Barbara Hay i Los Angeles fredag, kom fotballstjernen uten sin stilbevisste kone.

Beckham-paret var også blant gjestene da prins William og Kate giftet seg i London den 29. april i år, og under fredagens festligheter tok prinsen seg tid til en prat med den vordende faren. Ifølge BANG Showbiz skal Beckham angivelig ha beklaget overfor prins William at den høygravide kona hans ikke var til stede.

- Victoria ønsket virkelig å komme, men hun er bare så sliten for tiden. Hun sender masse kjærlighet til dere begge, skal han ha sagt til den nygifte prinsen.
 
- Ikke vær dum. Vær så snill å sende henne vår kjærligste hilsen og ønsk henne lykke til med det hele fra oss, skal ha vært prins Williams varme svar.

Prins William og hertuginne Kate ankom Los Angeles fredag etter å ha tilbragt mesteparten av sin reise i Nord-Amerika i Canada. Allerede har paret rukket å møte en rekke celebriteter i Hollywood-byen, blant annet på polokamp med stjerner som Billy Zane, Rob Lowe og Jennifer Love Hewitt.

Lørdag kveld gikk de også på den røde løperen på «BAFTA Brits to Watch»-arrangementet på Belasco-teatret, Kate iført en nydelig, lyslilla kjole fra Alexander McQueen. Der var superstjerner som Jennifer Lopez, Barbra Streisand og Tom Hanks med på å kaste ytterligere glans over begivenheten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Denne får du aldri se igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer