Prins Harry og Meghan Markle:

- Prins Harrys kjæreste får komme i Pippas bryllup likevel

Men hertuginne Kates søster setter én betingelse...

ENDRET MENING: Prins Harrys kjæreste, Meghan Markle (t.v), skal ifølge kilder delta i bryllupet til Pippa Middleton i slutten av mai. Foto: NTB scanpix
ENDRET MENING: Prins Harrys kjæreste, Meghan Markle (t.v), skal ifølge kilder delta i bryllupet til Pippa Middleton i slutten av mai. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden skrev Daily Mail at prins Harrys (32) kjæreste, Meghan Markle (35), ikke får komme i et av Storbritannias mest omtalte bryllup.

Pippa Middleton (33), som er søsteren til Harrys svigerinne, hertuginne Kate, forlovet seg med kjæresten James Matthews (41) i fjor, og bryllupet er satt 20. mai, ifølge E!News.

Årsaken til at Markle i utgangspunktet ikke skulle få delta i bryllupet var fordi det ferske paret ikke er forlovet eller gift.

En kilde nær familien Middleton har tidligere hevdet til Daily Mail at Pippa slkal være redd for at noen vil stjele glansen fra henne i bryllupet - slik hun selv gjorde i søsterens kongelige bryllup.

Derfor ville hun kun tillate gjester å ha med sine partnere hvis de er forlovet eller gift.

Men nå kan det se ut til at hun har kommet frem til en annen løsning.

Saken fortsetter nedenfor.

SKAL GIFTE SEG: Pippa Middleton og forloveden James Matthews skal gifte seg 20. mai i England. Foto: NTB scanpix
SKAL GIFTE SEG: Pippa Middleton og forloveden James Matthews skal gifte seg 20. mai i England. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tatt seg fri fra jobb

En kilde uttaler til People at «Suits»-stjernen Meghan Markle får delta i bryllupsfesten likevel, men ikke i selve seremonien i St. Mark's kirke i Englefield, Berkshire.

- Jeg ville ikke blitt overrasket om Harry ikke fikk ha med noen i bryllupet, ettersom gjestelisten antakeligvis ble laget før Harry ble sammen med Meghan, sier etikette-ekspert Myka Meier til bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Meghan Markle og prins Harry viste seg sammen da de deltok i bryllup sammen i mars. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Meghan Markle og prins Harry viste seg sammen da de deltok i bryllup sammen i mars. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er stor grunn til å tro at Meghan Markle kommer til å delta i bryllupsfesten. Hun skal nemlig ha bedt om fri fra innspillingen av serien «Suits» den uken Pippas bryllup skal finne sted, skriver Daily Mail.

Hun skal ha søkt om fri fra 15. til 22. mai, slik at hun kan reise til England for å bli med kjæresten i det storslåtte bryllupet.

Hverken Pippa, Meghan Markle eller prins Harry har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Dro til Norge

Det var i november at det britiske hoffet bekreftet forholdet mellom prinsen og den amerikanske skuespilleren.

«HER ROYAL HOTNESS»: Bakenden til Pippa Middleton ble kjent over natta etter at hun stilte i en tettsittende elfenbenshvit kjole i søsterens bryllup i 2011. Video: Hege Varsi / NTB Scanpix Vis mer

To måneder senere tok prinsesse Dianas yngste sønn med seg kjæresten på en hemmelig Norgesferie til Tromsø.

Ifølge avisa skal prins Harry ha fått god hjelp fra den London-baserte norske polfareren Inge Solheim til å planlegge turen. Paret skal ha funnet en avsidesliggende hytte i nærheten av Tromsø, og ifølge avisa bodde paret blant annet i Tromvik - der de skal ha fått oppleve både nordlys og hvalsafari.

GOD KONTAKT: Prins Harry og Pippa var begge forlovere i bryllupet til prins William og hertuginne Kate i 2011. Foto: NTB Scanpix
GOD KONTAKT: Prins Harry og Pippa var begge forlovere i bryllupet til prins William og hertuginne Kate i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romantisk tur til Jamaica

I mars viste de sin kjærlighet under bryllupet til en venn av prins Harry på Jamaica.

Selve bryllupet ble holdt i en lokal kirke i byen Montego Bay, mens festen gikk videre til Round Hill Resort, skriver Daily Mail.

Den britiske prinsen og filmstjernen klarte ikke å holde hendene borte fra hverandre da de ble avbildet under bryllupsfesten, ifølge avisen.

- De så helt fantastiske ut sammen. De kysset noen ganger og så rett og slett ut til å kose seg i hverandres selskap, sier et øyenvitne til Daily Mail.

LES OGSÅ: Avslører hva han og modellkona krangler om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer