HETT PAR: Meghan Markle har holdt tyst om forholdet sitt til prins Harry. På grunn av romansen har hun likevel raskt blitt en superstjerne, og spørsmålene om henne er mange. Nå snakker hun ut om sitt eget opphav. Foto: NTB scanpix
HETT PAR: Meghan Markle har holdt tyst om forholdet sitt til prins Harry. På grunn av romansen har hun likevel raskt blitt en superstjerne, og spørsmålene om henne er mange. Nå snakker hun ut om sitt eget opphav. Foto: NTB scanpixVis mer

Meghan Markle og prins Harry:

Prins Harrys kjæreste avslører sitt største irritasjonsmoment

Meghan Markle kommer med råd til andre som opplever det samme. 

(Seoghør.no): I november kunne rojalister verden over juble på prins Harrys (32) vegne, da det britiske hoffet bekreftet at han hadde funnet kjærligheten.

Den utkårede er den amerikanske «Suits»-stjernen Meghan Markle (35), som etter at forholdet ble kjent har holdt en lav profil og på god avstand fra paparazzi-fotografene.

Nå har skuespilleren gitt et sjeldent intervju, men det er ikke om kjæresten hun nå snakker. Til Allure forteller hun nå derimot hva et av hennes største irritasjonsmoment i hverdagen er. Det handler om livet hennes foran kameraet.

Kommer med råd

Selv om de aller fleste trolig vil høre hvordan det er å være sammen med en prins, har stjernen valgt å holde kortene tett til brystet om forholdet. I en reportasje Allure har skrevet om «41 kvinner av farge» velger hun derimot å snakke ut, men hovedsaklig om sitt stamtre og hudfarge.

Markle er nemlig halvt afro-amerikaner og halvt hvit, men folk tror ofte at hun er latin-amerikaner på grunn av hennes lyse hud og fregnete hud.

FREGNEFIN: Meghan Markle forteller i et nytt intervju om sin egen etnisitet, og at hun hater at huden hennes blir retusjert. Foto: NTB scanpix
FREGNEFIN: Meghan Markle forteller i et nytt intervju om sin egen etnisitet, og at hun hater at huden hennes blir retusjert. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg studerte afro-amerikanske emner ved Northwestern, og der så vi forskjellige farger og etnisiteter. Det var den første gangen jeg klarte å søtte ord på følelsen av å være for lys for det mørke samfunnet, og for blandet for det lyse, sier hun og fortsetter:

- Under castinger ble jeg stemplet som «etnisk tvetydig». Var jeg latin-amerikansk? Sefardisk? Eksotisk-hvit? spør Meghan i intervjuet.

Hun er likevel stolt av seg selv og sin hudfarge, og hater at folk i visse tilfeller fjerner et av trekkene hun liker best: fregnene.

- Mitt største irritasjonsmoment er når hudfargen min blir endret og fregnene mine blir fjernet etter en fotoshoot. Til alle mine fregnevenner der ute, her kommer et råd fra faren min: Et ansikt uten fjerner er som en himmel uten stjerner, sier den kjente skuespillerinnen.

Måtte forsvare hets

Selv om det virker som de fleste i prins Harrys nærmeste omgangskrets har begynt å like Meghan, har det ikke alltid vært sånn. Samtidig som det britiske hoffet bekreftet forholdet, slo de også tilbake mot hetsen Markle har mottatt.

- Kjæresten hans, Meghan Markle, har vært utsatt for hets og trakassering, er noe av det som sto i uttalelsen.

VILLE IKKE STJELE OPPMERKSOMHETEN: Både prins Harry og Meghan holdt en lav profil under en fest i mars, og skjulte seg bak mørke solbriller. Foto: NTB scanpix
VILLE IKKE STJELE OPPMERKSOMHETEN: Både prins Harry og Meghan holdt en lav profil under en fest i mars, og skjulte seg bak mørke solbriller. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hennes halvsøster, Samantha Markle, uttalte overfor den britiske avisen The Sun at Meghan ikke egner seg som medlem av den britiske kongefamilien.

Samantha mener halvsøsteren er mer opptatt av Harrys sosiale status enn han som person.

- Hun er drevet av å klatre oppover den sosiale rangstigen. Hun har drømt om å bli en prinsesse siden hun var en liten jente.

- Hun har alltid likt Harry fordi hun er svak for rødhårete gutter.

«Hemmelig» norgesferie

I januar skal prins Harry ha tatt med seg kjæresten på en «hemmelig» ferie til Tromsø, ifølge den britiske tabloidavisa The Sun.

BLID: Meghan gjemmer seg ofte for paparazzien, men da hun var ute på blomsterhandel i Toronto i fjor dro hun på smilebåndet. Foto: NTB scanpix, Splash 
BLID: Meghan gjemmer seg ofte for paparazzien, men da hun var ute på blomsterhandel i Toronto i fjor dro hun på smilebåndet. Foto: NTB scanpix, Splash  Vis mer

- Harry ville sørge for at Meghan aldri glemmer deres første tur sammen, sier en anonym venn av paret til The Sun.

Ifølge avisa skal prins Harry ha fått god hjelp fra den London-baserte norske polfareren Inge Solheim til å planlegge turen.

Paret skal ha funnet en avsidesliggende hytte i nærheten av Tromsø, og ifølge avisa bodde paret blant annet i Tromvik - der de skal ha fått oppleve både nordlys og hvalsafari.

Solheim har tidligere selv beskrevet prins Harry som sin «gode venn».

LES OGSÅ: - Isfront mellom Marie og Mary