Meghan Markle og prins Harry:

Prins Harry tok med kjæresten for første gang

Storbritannias heiteste par heiet på hverandre. 

ROMANTIKKEN BLOMSTRER: Meghan Markle sto på sidelinja da prins Harry spilte i en polokamp for veldedighet. Foto: Rex/Shutterstock, NTB Scanpix
ROMANTIKKEN BLOMSTRER: Meghan Markle sto på sidelinja da prins Harry spilte i en polokamp for veldedighet. Foto: Rex/Shutterstock, NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mange hadde nok trodd at prins Harry (32) skulle forbli ungkar i noen år til, men i november kom bekreftelsen alle ventet på. Etter månedsvis med spekulasjoner bekreftet det britiske hoffet at han hadde funnet kjærligheten med den amerikanske skuespilleren og «Suits»-stjernen Meghan Markle (35).

De to har reist verden rundt sammen, men har klart å holde en imponerende lav profil. Det finnes få bilder av dem sammen, og de har ikke påtatt seg noen offisielle oppdrag ennå. I helga ble de derfor godt dokumentert av fotografer, da de dukket opp på et arrangement sammen for første gang.

Heiet fra sidelinja

Det var nemlig på et poloarrangement i Ascot at de to turtelduene møtte opp. Prinsen var til stede for å delta, for å støtte hans veldedige organisasjoner Sentebale og WellChild.

FRA SIDELINJA: Meghan Markle gliste bredt da kjæresten hennes imponerte under polokampen. Foto: Shutterstock/Rex, NTB Scanpix
FRA SIDELINJA: Meghan Markle gliste bredt da kjæresten hennes imponerte under polokampen. Foto: Shutterstock/Rex, NTB Scanpix Vis mer

Mens prinsen red elegant rundt på hesten, sto hans utkårede på sidelinjen og smilte bredt. Det var ingen tvil om at hun var stolt av sin rojale kjæreste, som har vokst opp med den høythengende idretten.

People skriver at Meghan var ikledd en marineblå kjole fra motehuset Antonia Berardi, som hadde en asymmetrisk skjørtekant. Det var bilprodusenten Audi som sponset det fasjonable sportseventet.

Selv om kjæresteparet tydelig er forelsket, ble de ikke fotografert sammen i finværet denne ettermiddagen. Det var imidlertid ikke bare de to som kastet glans på arrangementet. Oscar-vinner Eddie Redmayne var også til stede. Han er en ivrig polospiller, og kompis av Harrys bror - prins William.

HOPPLA: Prins Harry vet hvordan man kontrollerer en hest. Foto: Rex/Shutterstock, NTB Scanpix
HOPPLA: Prins Harry vet hvordan man kontrollerer en hest. Foto: Rex/Shutterstock, NTB Scanpix Vis mer

De gikk sammen på Eton Collage tidlig på 2000-tallet, og spilte på samme rugbylag. William valgte å glimre med sitt fravær denne dagen, så Eddie måtte heller heie på hans begavede lillebror.

Andre kjendiser som viste seg denne dagen var blant andre skuespiller Matt Smith og dansedommer Darcey Bussell.

Hemmelig norgesferie

To måneder etter at det britiske hoffet bekreftet forholdet, dukket det mye omtalte paret plutselig opp på romantisk kjærlighetstur i Norge. Det skrev The Sun.

- Harry ville sørge for at Meghan aldri glemmer deres første tur sammen, sier det som angivelig skal være en anonym venn av paret til The Sun.

Ifølge avisen skal prins Harry ha fått god hjelp fra den London-baserte norske polfareren Inge Solheim til å planlegge turen. Paret skal ha funnet en avsidesliggende hytte i nærheten av Tromsø, og ifølge avisa bodde paret blant annet i Tromvik - der de skal ha fått oppleve både nordlys og hvalsafari. Solheim har tidligere selv beskrevet prins Harry som sin «gode venn».

I mars viste de sin kjærlighet under bryllupet til en venn av prins Harry på Jamaica.

VILLE IKKE STJELE OPPMERKSOMHETEN: Både prins Harry og Meghan holdt en lav profil under festen, og skjulte seg bak mørke solbriller. Foto: NTB Scanpix
VILLE IKKE STJELE OPPMERKSOMHETEN: Både prins Harry og Meghan holdt en lav profil under festen, og skjulte seg bak mørke solbriller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selve bryllupet ble holdt i en lokal kirke i byen Montego Bay, mens festen gikk videre til Round Hill Resort, skriver Daily Mail.

Den britiske prinsen og filmstjernen klarte ikke å holde hendene borte fra hverandre da de ble avbildet under bryllupsfesten, ifølge avisen.

- De så helt fantastiske ut sammen. De kysset noen ganger og så rett og slett ut til å kose seg i hverandres selskap, sier et øyenvitne til Daily Mail.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer