Prins Harry og Meghan Markle:

Prins Harry sjarmerte svigermor i senk

Det er ikke bare Meghan Markel som lar seg begeistre av prinsesse Dianas yngste sønn.

SAMMEN PÅ TRIBUNEN: Prins Harry hadde fått besøk av svigermoren til avslutningsseremonien av Invictus Games i Toronto denne helgen. Foto: Pa Photos/NTB Scanpix.
SAMMEN PÅ TRIBUNEN: Prins Harry hadde fått besøk av svigermoren til avslutningsseremonien av Invictus Games i Toronto denne helgen. Foto: Pa Photos/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den siste tiden har det vært mye som tyder på at forholdet mellom prins Harry(33) og Meghan Markle(36) blir stadig mer seriøst, og forlovelsesryktene om paret florerer som aldri før.

Den siste uken har Harry hatt med sin kjære til Toronto for å overvære Invictus Games, et internasjonalt sportsarrangement for blant annet skadde krigsveteraner, som Harry var med å starte opp i 2014.

Under arrangementets siste helg fikk paret også selskap av Meghans mor, Doria Ragland.

Og etter bildene å dømme kommer prinsen svært godt overens med sin fremtidige svigermor, som hadde tatt turen fra sitt hjem i Los Angeles.

Det er Daily Mail som først omtaler saken.

Bildene fra tribunen under avslutningsseremonien viser prinsen i dype samtaler med sin mulige svigermor, og blir ansett som nok et tegn på at en forlovelse er nært forestående.

Saken fortsetter nedenfor.

NÆRT FORHOLD: Meghan skal ha et nært forhold til sin mor, Doria Ragland, og hadde invitert henne med for å overvære avslutningsseremonien til Invictus Games. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix.
NÆRT FORHOLD: Meghan skal ha et nært forhold til sin mor, Doria Ragland, og hadde invitert henne med for å overvære avslutningsseremonien til Invictus Games. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix. Vis mer

Annerledes bakgrunn

Det er langt mellom prins Harry og Meghans familiehistorikk.

Som så mange andre afroamerikanere, har Meghans mor, Doria, røtter tilbake til slaveriet i USA.

Dorias forfedre var slaver som arbeidet på plantasjene i sørstatene inntil de avskaffet slaveriet i 1865. Doria skal selv ha vokst opp i et av Los Angeles' tøffere områder.

Doria møtte Meghans far, Thomas Markle, som 20-åring, og to år etter at de giftet seg, fikk de Meghan.

Faren arbeidet med produksjon av tv-serier, og det var de mange timene Meghan tilbrakte på settet med sin far som barn, som introduserte skuespilleren til tv-produksjon.

KYSSET PRINSEN: 21 år gamle Victoria McRae har fridd til prins Harry to ganger tidligere. På det tredje forsøket lurte hun til seg et lite kyss. Video: 9NEWS Vis mer Vis mer

Meghan vokste selv opp i det hun beskriver som en lykkelig og trygg barndom i en finere småby i Los Angeles-området sammen med sine to eldre halvsøsken.

Til tross for at foreldrene skilte seg da Meghan var kun seks år, har hun beholdt et nært bånd til begge sine foreldre.

Saken fortsetter nedenfor.

Nært forhold

Meghans mor arbeider i dag som yoga-terapeut for en veldedig organisasjon i Los Angeles.

Organisasjonen spesialiserer seg på mennesker som har pådratt seg hjerneskader.

Ifølge den britiske avisen The Daily Express, har Meghan selv uttalt at det er fra sin mor hun har arvet sin avslappede hippie-side, og sitt sterkt sosiale engasjement.

Da Meghan var ung skal moren blant annet ha tatt henne med til de fattigste delene av Jamaica, slik at Meghan kunne oppleve kulturen der.

Meghans far, som etter han gikk av med pensjon fra tv-bransjen skal ha flyttet til Mexicos vakre kyst, skal også ha møtt prins Harry for et halvt år tilbake og gitt paret sin velsignelse, ifølge den britiske avisen.

Første offentlige opptreden

Siden forholdet november i fjor ble offentlig kjent, har paret holdt en lav profil. Under åpningsseremonien av «Invictus Games» sist helg, gjorde paret sin hittil første offentlige opptreden, men satt da allikevel plassert fra hverandre.

Markle var plassert ved siden av sin nære venn Markus Anderson, som angivelig er personen som introduserte Meghan og Harry for hverandre i fjor, ifølge Vanity Fair.

Prins Harry var på sin side plassert på VIP-området med USAs førstedame Melania Trump (47), Canadas statsminister Justin Trudeau (45) og kona Sophie Grégoire-Trudeau (42) ved sin side.

Han entret også scenen der han holdt en tale om hvordan arrangementet har vokst i løpet av de siste tre årene.

– Mer sport, flere nasjoner, flere venner og familie, flere fans som ser på. Vi har den flere i publikum enn Invictus noensinne har hatt, sa han, ifølge Daily Mail.

Talen ble godt mottatt fra publikum, og kjæresten jublet og smilte bredt mens Harry sto på scenen.

Mandag overrasket turtelduene imidlertid ved å sitte sammen under sportsarrangementet. Paret holdt hender, smilte og ga hverandre små kjærtegn – mens fotografene knipset for harde livet.

Dette var første gang kjæresteparet viser følelser for hverandre i full offentlighet, vel vitende om at bildene av dem kommer til å bli spredt over hele verden.

LES OGSÅ: Meghan Markle ble smuglet inn på Kensington Palace

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer