VILLE IKKE VÆRE BUNDET: Prins Harry har ikke tid til kjæreste mens han trener til å bli helikopterpilot. Foto: All Over Press
VILLE IKKE VÆRE BUNDET: Prins Harry har ikke tid til kjæreste mens han trener til å bli helikopterpilot. Foto: All Over PressVis mer

- Prins Harry dumpet kjæresten etter to måneder

Forholdet til undertøysmodellen varte ikke lenge for prins Harry.

SEHER.NO: I juni kom nyheten om at britiske prins Harry (26) hadde falt for undertøysmodellen Florence Brudenell-Bruce (25).

Senere samme måned skrev tabloidavisen The Sun at det nye paret faktisk var i slekt med hverandre.

«Et familietre avslører at den blåblodige Florence er en fjern slektning av den 26 år gamle prinsen», skrev avisen.

Nå har imidlertid forholdet tatt slutt. Det er det avisen Mirror som melder. Ifølge Mirror er det Harry som har dumpet Florence, og grunnen er at prinsen ikke ønsket å være i et fast forhold.

- Han koste seg sammen med noen venner i løpet av sommeren, men ønsker ikke å være bundet til et fast forhold når han trener til å bli helikopterpilot, sier en kilde til avisen.

Det er mulig prinsen skal tilbake til Afghanistan etter at treningen er ferdig.

- Harry har mye å tenke på for tiden. Han konsentrerer seg med helikoptertreningen. Etter det, skal han antageligvis tilbake til Afghanistan.

Det hevdes at Florence ønsket å ha med seg Harry på ferie til Ibiza denne måneden, men det skjedde ikke.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: I slekt med sin nye kjæreste