BLIR KALT DRONNINGEN AV MYSPACE: Norske Camilla Romestrand skal ha kapret fire år yngre prins Harry. Foto: All Over Press
BLIR KALT DRONNINGEN AV MYSPACE: Norske Camilla Romestrand skal ha kapret fire år yngre prins Harry. Foto: All Over Press Vis mer

- Prins Harry dater norsk jente (30)

Norska Camilla ryktes å være prinsens nye flamme, melder britiske medier.

Publisert
SEHER.NO: En rekke britiske medier melder at prins Harry (26) har innledet et forhold til den norske rockesangerinnen Camilla Romestrand (30).

Tidligere i år ble det slutt mellom prinsen og han kjæreste gjennom mange år, Chelsy Davy.

- Hun betrodde seg til et lite knippe mennesker om vennskapet med Harry. Hun snakker om å overnatte på «The Palace». Hun sier han var en gentleman, men røper ikke så mye annet, sier en kilde til News of The World.

Nyheten gjengis i dag i en rekke britiske medier.

Ifølge kilden ønsker ikke Camilla å være åpen om forholdet til prinsen, ettersom hun frykter det kan komme til å overskygge musikken.

Musikkmagasinet NME har tidligere omtalt Camilla Romestrand som «En født stjerne som oser så mye av sex at man blir helt skjelven» - eller som det heter på originalspråket: «Camilla drips with so much sex she jellifies the legs of any boy or girl watching.»

Ifølge Romestrands band «Eddie The Gun»s egen Twitter-profil, omgås medlemmene stjerner i både London og USA.

Camilla Røed Romestrand kommer fra Ørsta, men har ifølge ifølge Nyttiuka.no ha bodd i London siden hun var 17 år, med en drøm om å slå gjennom som postjerne.

Camilla Romestrand befinner seg for tiden i USA, og Seher.no har ikke kommet i kontakt med henne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: Haakon: - Greier ikke alltid være en god far

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer