Damian Hurley:

Prikk lik sin berømte mor

Modellsønnen overrasker i ny kampanje.

PRIKK LIKE: Det er liten tvil om at Elizabeth Hurleys 17 år gamle sønn, Damian, har arvet morens berømte utseende. Foto: NTB Scanpix
PRIKK LIKE: Det er liten tvil om at Elizabeth Hurleys 17 år gamle sønn, Damian, har arvet morens berømte utseende. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Britiske Elizabeth Jane Hurley (54), også omtalt som bare Liz Hurley, har siden midten av 1990-tallet vært en av Storbritannias mest omtalte kvinner. Ikke bare har hun lagt bak seg en enorm karriere innenfor mote og skjønnhet, der hun av nevneverdige eksempler kan sies å ha vært Estée Lauders mest kjente ansikt utad, men hun har også gjort det bra som skuespiller.

Mange husker henne kanskje fra «Austin Powers»-filmen i 1997, men hun har vært med i en rekke andre store film- og tv-produksjoner. Hun hadde blant annet en liten rolle i «Gossip Girl» på starten av 2010-tallet, og har hatt hovedrollen i såpeserien «The Royals» i tre år.

BIKINI: Elizabeth Hurley får kritikk for bikinibildene hun legger ut på Instagram. Kritikken går på hvem som står bak kameraet når bildene blir tatt. Vis mer

I ovennevnte serie spilte også sønnen hennes, 17 år gamle Damian Hurley. Han er stjernens eneste barn, og kom til verden i april 2002. Han er resultatet av forholdet hennes med den amerikanske forretningsmannen Steve Bing (54).

Mammas fotspor

Bing nektet egentlig å ta på seg farskapet, men en DNA-test beviste at han var faren til modellens barn. I retten ble det bestemt at forretningsmannen skulle betale elleville 18 millioner kroner til sønnen, men moren nektet å ta imot pengene.

Tross en vanskelig start på livet, har Damian levd et privilegert og fint liv i England. Han vokste opp i Gloucester, men familien flyttet senere til Australia. Når han er i hjemlandet, tilbringer han ofte tid med sine berømte gudforeldre.

Se dette innlegget på Instagram

@youmagsocial out now xxx

Et innlegg delt av Damian Hurley (@damianhurley1)

Det er nemlig Hugh Grant (58), David Beckham (44), Elton John (72) og Denis Leary (61) som skal ta vare på ham om noe tragisk skulle skje med moren.

MODELL: Damian går i fotsporene til sin berømte mor, og imponerer foran kameraet. Foto: Pat McGrath Labs
MODELL: Damian går i fotsporene til sin berømte mor, og imponerer foran kameraet. Foto: Pat McGrath Labs Vis mer

Enn så lenge lever mor og sønn heldigvis i skjønn harmoni. Fra Damian var liten, har moren skrytt av hvor talentfull og kreativ han har vært. Modelltalentet har også åpenbart smittet over på sønnen, som nå er med i sin aller første, store kampanje.

I en reklamesnutt for den anerkjente makeup-artisten Pat McGrath har 17-åringen, som må ha arvet sine lange, brune lokker fra moren, nemlig sagt seg villig til å stille opp. Med selskap av andre kjente personer, deriblant drag-artisten Violet Chachki (27) og Youtube-stjernen Sonjdra Deluxe (30), reklamerer han for sminkørens nye hudpleieserie.

MOR OG SØNN: Liz og sønnen har et nært forhold. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Liz og sønnen har et nært forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fox News er blant mediene som var tidlig ute med å påpeke at 17-åringen ligner fælt på sin berømte mor i kampanjen, som for øvrig er skutt av den kjente fotografen Steven Meisel (65). Han har jobbet med Damians mor, og tok blant annet bildene av henne da hun var på forsiden av amerikanske Vogue i 1998.

Mor og sønn er dessuten signert til samme modellbyrå, det London-baserte agenturet Tess Management. Det er derfor påfallende å tenke at vi får se mer av den unge modellen i fremtiden.

Se dette innlegget på Instagram

Oh my, those were the days 💗

Et innlegg delt av Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Tar mammas bilder

Mamma Hurley fortalte nylig til Red Magazine at hun ønsker sønnen hell og lykke i fremtiden.

- Han er en glede. Han har halvannet år igjen på skolen, og så er det opp til ham selv hva han vil gjøre. Han kommer til å være en ekte voksen, men med en involvert mor i bakgrunnen. Siden han var 13 år, har vi alltid reist eksotiske steder sammen årlig, og dette året skal vi på en yoga-retreat sammen. Jeg tror det er bra for en angst-befengt tenåring, og det kan være en fin måte å koble av på, sa hun til magasinet om sønnen.

Det er ingen tvil om at de to har et tett forhold. Det beviste mamma Hurley tidligere i år, da hun la ut flere bikini-bilder av seg selv på Instagram. Disse var det nemlig sønnen som hadde tatt.

- Damian er en fantastisk fotograf, og han vet instinktivt hva yngre mennesker ønsker å se, forklarte Liz, samtidig som hun understreket at han selvfølgelig går på skole og har viktigere ting å gjøre enn å fotografere sin mor.

- Jeg kan betrygge deg om at jeg ikke drar ham med meg til Mauritius hver helg for å ta bilder av meg. Men ettersom jeg er alenemor og han er enebarn, så er vi naturligvis mye sammen, og vi er veldig komfortable i hverandres selskap, delte hun videre.

LES OGSÅ: Sjokkoppdagelse hos datteren: - Hva er det jeg vanner?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer