Damian Hurley:

Prikk lik sin berømte mor

Modellsønnen overrasker i ny kampanje.

PRIKK LIKE: Det er liten tvil om at Elizabeth Hurleys 17 år gamle sønn, Damian, har arvet morens berømte utseende. Foto: NTB Scanpix
PRIKK LIKE: Det er liten tvil om at Elizabeth Hurleys 17 år gamle sønn, Damian, har arvet morens berømte utseende. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Britiske Elizabeth Jane Hurley (54), også omtalt som bare Liz Hurley, har siden midten av 1990-tallet vært en av Storbritannias mest omtalte kvinner. Ikke bare har hun lagt bak seg en enorm karriere innenfor mote og skjønnhet, der hun av nevneverdige eksempler kan sies å ha vært Estée Lauders mest kjente ansikt utad, men hun har også gjort det bra som skuespiller.

Mange husker henne kanskje fra «Austin Powers»-filmen i 1997, men hun har vært med i en rekke andre store film- og tv-produksjoner. Hun hadde blant annet en liten rolle i «Gossip Girl» på starten av 2010-tallet, og har hatt hovedrollen i såpeserien «The Royals» i tre år.

I ovennevnte serie spilte også sønnen hennes, 17 år gamle Damian Hurley. Han er stjernens eneste barn, og kom til verden i april 2002. Han er resultatet av forholdet hennes med den amerikanske forretningsmannen Steve Bing (54).

Mammas fotspor

Bing nektet egentlig å ta på seg farskapet, men en DNA-test beviste at han var faren til modellens barn. I retten ble det bestemt at forretningsmannen skulle betale elleville 18 millioner kroner til sønnen, men moren nektet å ta imot pengene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer