Prikk lik sin berømte mamma!

Tilskuerne måtte klype seg i armen da de så hvem som kom gående...

SOM TO DRÅPER VANN: Det var lett å se at Reese Witherspoon og hennes datter Ava Elizabeth var i slekt, da de søndag dro på handletur i Santa Monica.  Foto: All Over Press
SOM TO DRÅPER VANN: Det var lett å se at Reese Witherspoon og hennes datter Ava Elizabeth var i slekt, da de søndag dro på handletur i Santa Monica. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-stjernen Reese Witherspoon (34) har de siste årene bevisst forsøkt å holde sine to barn Ava Elizabeth (11) og Deacon Reese (7) unna rampelyset, men nå ser det ut til at «Walk the line»-stjernen har endret mening.

Da trioen søndag dro på besøk i en leketøysbutikk etter å ha deltatt i en gudstjeneste i Santa Monica, så ingen av dem ut til å bry seg om fotografene eller overraskete blikk fra forbipasserende Reese-fans.

Og spesielt Ava fikk mye oppmerksomhet. Den 11 år gamle jenta så nemlig ut som en nesten identisk kopi av sin berømte mor!

Witherspoon skilte seg i 2007 fra barnas far, «Cruel Intentions»-stjernen Ryan Phillippe i 2007.

I et intervju med talkshow-verten Ellen DeGeneres i 2010 sa Reese at hun synes mammarollen kan være veldig tøff.

- Jeg er ikke deres venn, jeg er moren deres. Noen ganger er det veldig tøft å være mamma, du må være streng. Det er en vanskelig grense. Du kan ikke krysse den, for da vil de vinne.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ryan Phillippe dater «Mama Mia»-Amanda.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer