Prikk lik sin berømte mamma

Datteren til de to Hollywood-stjernene er ikke lenger noen liten pike.

ARVET MAMMAS UTSEENDE: Det er lett å se likheten mellom Kim Basinger og hennes nå 16 år gamle datter Ireland. Foto: Fame Flynet Norway/All Over
ARVET MAMMAS UTSEENDE: Det er lett å se likheten mellom Kim Basinger og hennes nå 16 år gamle datter Ireland. Foto: Fame Flynet Norway/All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene Kim Basinger (58) og Alec Baldwin (54) ble et av USAs mest kjente ektepar, da de giftet seg i 1993.

Før ekteskapet endte i en bitter skilsmisse i 2002, fikk paret datteren Ireland.

Og til tross for at Baldwin og Basinger flere ganger har vært i tottene i hverandre i og utenfor rettssalen for å kjempe om omsorgsretten for datteren, har de begge forsøkt å holde henne unna rampelyset.

Nå som Ireland (16) nærmer seg myndighetsalderen har imidlertid foreldrene begynt å gi henne friere tøyler.

Da Alec i januar dukket opp på gaten i New York med datteren ved sin side, var det imidlertid mange som måtte klype seg i armen. Vakre Ireland er nemlig slående lik moren, fra hennes glansdager som skuespiller.

- Det var umulig å ikke se likheten med moren, som var en av de største skjønnhetene i verden på 80-tallet, skriver nettsiden Radaronline i en kommentar.

Foreløpig er det imidlertid ikke kjent om Ireland kommer til å følge i skuespillerfotsporene til sin berømte mamma og pappa...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Skjulte seg etter bråk med fotografene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer