Prikk lik sin berømte mamma

Vesle Seraphina sjamerte alle under handleturen i Los Angeles.

PRINSESSE PÅ PRØVE: 3 år gamle Seraphina viser hun at hun har arvet medietekket til mamma Jennifer Garner og pappa Ben Affleck på handleturen i Los Angeles.  Foto: Stella Pictures
PRINSESSE PÅ PRØVE: 3 år gamle Seraphina viser hun at hun har arvet medietekket til mamma Jennifer Garner og pappa Ben Affleck på handleturen i Los Angeles. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Som datter av Hollywood-stjernene Jennifer Garner (40) og Ben Affleck (40) er tre år gamle Seraphina allerede vant til et liv i rampelyset.

Og da hun sammen med mamma Jennifer dro på handletur i Los Angeles viste hun at hun har arvet morens evne til å sjarmere alle rundt seg.

Den vesle jenta smilte og lo uten å bry seg om fotografene rundt seg.

I tillegg til Seraphina har Garner og Affleck datteren Violet (6) og sønnen Samuel (6 mnd.)

Kanskje var det muligheten til å ha mamma helt for seg selv noen timer, som fikk det vesle sjarmtrollet til å smile bredt?

Se flere bilder nederst i artikkelen!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nekter å bøye seg for slankepresset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer