Prikk lik sin berømte datter

TV-stjernen og hennes mor kunne vært søstre.

I TOPPFORM: Både Audrina Patridge og mamma Lynne (t.v.) viste at de er i toppform da de filmet scener til den nye realityserien «Audrina»  på stranda i Los Angeles. Foto: All Over Press
I TOPPFORM: Både Audrina Patridge og mamma Lynne (t.v.) viste at de er i toppform da de filmet scener til den nye realityserien «Audrina» på stranda i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  MTV-stjernen Audrina Patridge (25) har siden hun slo igjennom i realityserien «The Hills» flere ganger blitt kåret til en av Hollywoods heteste kvinner.

Men nå får 25-åringen konkurranse - av sin egen mor!

I sin nye realityserie «Audrina» spiller skuespillerens familie viktige roller, og da Audrina tok med seg mamma Lynne på stranden i Los Angeles, måtte nok flere av de andre badegjestene klype seg i armen.

Med sin veltrente kropp så Lynne mer ut som storesøsteren enn moren til Audrina, og de to kvinnene storkoste seg mens de flørtet med kameraene i solskinnet.

- Wow, dobbelt wow. Dette får hodet til å spinne, skriver nettsiden egotastic.com i en kommentar til de hete bildene.

I tillegg til mamma Lynne er også resten av Audrinas familie sterkt involvert i det nye TV-prosjektet, inkludert hennes tre søsken Casey, Marky og Samantha.

Den nye TV-serien skal etter planen ha premiere på amerikansk TV denne måneden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er hjerteløs og råtten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer