Prikk lik pappa

Ingen tvil om hvem som er faren til Melanie Griffiths eldste datter!

ANNO 1976: Skuespillerekteparet Melanie Griffith og Don Johnson på prisutdeling i Los Angeles. Se hvor lik unge Don er sin datter Dakota! Foto: All Over Press
ANNO 1976: Skuespillerekteparet Melanie Griffith og Don Johnson på prisutdeling i Los Angeles. Se hvor lik unge Don er sin datter Dakota! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som snytt ut av nesen på far!


"Working Girl"-stjernen Melanie Griffith har tre barn med tre menn, men det er ikke vanskelig å se hvem som er far til hvem!


Dakota Johnson (16) er Melanies eldste datter og resultatet av skuespillerinnens to ekteskap til "Miami Vice"-stjernen Don Johnson. Og da Dakota nylig ble med mamma på shopping i Hollywood, var det ikke vanskelig å se at hun har arvet sin fars utseende.


Mye tyder på at Dakota går i pappas fotspor karrieremessig også. 16-åringen og hennes halvsøster Stella Banderas (9), som er datter av Melanie og hennes nåværende ektemann Antonio Banderas, spilte begge Melanies døtre i filmen "Crazy in Alabama" fra 1999.


I tillegg til døtrene Dakota og Stella, har norskættede Melanie sønnen Alexander Bauer (21) med eksmannen Steven Bauer.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer