Shay Mitchell:

«Pretty Little Liars»-stjernen venter sitt første barn

Lykken smiler for skuespilleren etter spontanaborten.

GRAVID: Shay Michell, kjent fra «Pretty Little Liars», venter sitt første barn. Her med kollegene fra serien i 2014. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Shay Michell, kjent fra «Pretty Little Liars», venter sitt første barn. Her med kollegene fra serien i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av januar delte «Pretty Little Liars»-stjernen Shay Mitchell (32) en personlig nyhet på Instagrams historiefunksjon.

32-åringen delte flere bilder fra året som hadde gått med følgerne sine, for å se tilbake på alt hun opplevde i 2018. Mens de første bildene viste gode minner og fine øyeblikk, valgte Mitchell mot slutten av Instagram-historien å vise at ikke alt hadde vært en dans på roser det siste året.

Et av de siste bildene viste nemlig et ultralydbilde av et foster, sammen med en emoji av et knust hjerte. Deretter delte hun en lengre tekst for å forklare bildet.

«Støtten og kjærligheten som mange av dere viser meg, løfter meg opp på selv de mørkeste dagene mine, og en av de mørkeste dagene fant sted i fjor etter at jeg spontanaborterte og mistet barnet mitt», skrev Mitchell, blant annet.

VENTER BARN: I januar delte Shay Mitchell nyheten om at hun hadde mistet sitt ufødte barn. Nå smiler lykken igjen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: I januar delte Shay Mitchell nyheten om at hun hadde mistet sitt ufødte barn. Nå smiler lykken igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Venter sitt første barn

Den triste nyheten kom trolig som en overraskelse på mange, da det aldri ble offentlig kjent at skuespilleren ventet barn. Nå, seks måneder senere, kan hun imidlertid dele en gladnyhet med fansen.

På Instagram kan nemlig Mitchell avsløre at hun er gravid igjen. Hun har også delt en video på YouTube under tittelen «Guess Who's Preggers?», der hun deler flere innblikk fra fotoshooten der hun tok bildet hun har lagt ut på Instagram.

I videoen på YouTube blir det også bekreftet hvem barnefaren er, nemlig skuespilleren Matte Babel (38). Da Mitchell delte historien om spontanaborten i januar, var det nettopp Babel som ble pekt ut som kjæresten hennes - selv om duoen ikke hadde bekreftet forholdet sitt.

Babel er også tagget i bildet som Mitchell har lagt ut på Instagram, der hun i bildeteksten skriver:

«Betyr dette at jeg har lov til å kjøre i car pool-kjørefeltet til enhver tid?»

Lykkeønskninger

I kommentarfeltet under bildet, som i skrivende stund har fått over fire millioner likerklikk, strømmer det inn med lykkeønskninger fra fansen.

Også Michells «Pretty Little Liars»-kolleger, Ashley Benson (29) og Lucy Hale (30), gratulerer henne.

«Jeg elsker deg, jenta mi. Gleder meg sånn», skriver førstnevnte, mens Hale skriver «Gratulerer», etterfulgt av en gråtende emoji og et hjerte i kommentarfeltet.

View this post on Instagram

Betty and Veronica’s #italythrowback

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

LES OGSÅ: Dette sier hun om undertøy-slakten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer