Prest klaget på grovt radioinnslag

Ikke alle setter pris på Geir Schaus ukentlige grovis.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hver fredag presenterer Geir Schau en grovis i «Morgenklubben» på Radio Norge, men ikke alle setter pris på det småfrekke humorinnslaget.

- Det er ikke så mange lærere og barnehageansatte som har radioen høyt når det er grovis på fredagene. Jeg får stort sett bra tilbakemeldinger, men det er selvfølgelig noen som klager, sier Geir Schau til Seoghør.no. 

Noen ringer til og med inn og klager på programmet.    

- Vi har hatt en prest som ikke likte det jeg snakket om. Men vi har også hatt en prest som velsignet grovisen. Og folk fra andre land i verden som ikke liker måten jeg karakteriserer dem på.

Den populære radiogjengen har også mange fans, elsker å være en del av nordmenns morgenvaner. Trioen trenger nok ikke lete etter en A4-jobb med det første. 

- Det har jeg aldri hatt, så det vet jeg ikke hvordan er, men jeg tror nok ikke det blir et alternativ, sier Lien.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå kan du stemme på  «Årets radionavn»  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer