FØDEKLAR: Her føder Jamie Pressly i en episode av "My name is Earl". Foto: Scanpix
FØDEKLAR: Her føder Jamie Pressly i en episode av "My name is Earl". Foto: ScanpixVis mer

Pressly hater stor mage

Skuespillerinnen Jamie Pressly sier at det er et helvete å være gravid.

SEHER.NO: - Jeg skal ikke lyve til deg, det er et helvete. Alle sier at det er så fantastisk, og at det er en gave. For meg ville gaven være at han kommer tidlig, for nå er jeg skikkelig lei, sier Jamie Pressly (29) til det amerikanske bladet, TV Guide.


Pressly, kjent fra "My name is Earl", har termin den 8.mai. Men skuespillerinnen kunne nok tenkt seg en litt bedre start på svangerskapet enn det hun fikk...


Det var nemlig ingen som fortalte henne at hun måtte ta vitaminer mot kvalme. Som et resultat av dette var skuespillerinnen mye syk.


- Når man er forbi de tre første månedene går det greit, men så fort man går inn i de siste månedene, har du bare mest lyst til å stikke ut øynene dine fordi du ikke kan fatte hvor feit du er blitt. Du har vondt i hofter og rygg, og du får ikke sove om natten. Du har lyst til å spise hånden din hvert femte sekund.


- Jeg tenker bare: Få den babyen ut av meg!


Og det er vel ikke umulig at Jamie får ønsket sitt oppfylt. Både hun og forloveden Eric Cubiche har spådd at babyen, som allerede har fått navnet Dezi James, vil komme før terminen...