Gigi Gorgeous:

Presset ut rumpe-silikon på do

- Kom over hele setet.

TIMEGLASS: Gigi Gorgeous ønsket seg timeglassfigur. Foto: Skjermdump Instagram
TIMEGLASS: Gigi Gorgeous ønsket seg timeglassfigur. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Skuespiller og youtuber Gigi Gorgeous (31), hvis egentlige navn er Giselle Loren Lazzarato, delte en video på YouTube hvor hun kunne dele en ganske sjokkerende historie. Det skriver svenske Aftonbladet.

Videoen har fått navnet « Mitt ulovlige silikoninjeksjon-MARERITT».

31-åringen forteller nemlig at hun ønsket seg den såkalte «timeglassfiguren», men at hun ikke ville legge seg under kniven for å få utført en Brazilian Butt Lift. I en BBL bruker man eget fett, fra for eksempel mage eller lår, og sprøyter det inn i rumpa og omkringliggende områder for å få den større og forme kroppen som et timeglass.

AVSLØRER: Sexarbeider Sofie Brandvarm er et kjent fjes for danske TV-seere. Nå forteller hun at hun har startet et nytt pornokonsept. Video: Instagram / danske TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

Gigi gikk imidlertid for den «enklere» løsningen.

I videoen forteller hun hadde kjøpt en gulaktig væske, som skal ha vært en form for silikon, for omtrent 600 dollar, som var mye billigere, men samtidig også mye farligere enn operasjonen.

Videre tok hun inn på et hotell og fikk en venninne til å sprøyte inn væsken, som ble injisert uten noen form for bedøvelse.

- Det var ingen mål eller mening med hvor hun injiserte det. Det var ingen prikker eller symmetri. Hun bare kjørte på, bokstavelig talt.

HEMMELIGHET: Influenser og artist Nikki Exotika har blitt et kjent fjes med sine 1,4 millioner Instagram-følgere. Nå er hun aktuell i reality-programmet «90 Day Fiancé». Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

Da injeksjonene var unnagjort, dekket hun til med superlim og plaster, og dro ut på en restaurant for å feire. Da hun i løpet av kvelden gikk på toalettet innså hun imidlertid hva hun hadde gjort, og fikk panikk.

- Jeg tenkte bare: «Dette er crazy, jeg tror jeg har gjort en stor feil». Så jeg begynte å fjerne alle plastrene og gni alt limet av huden min, og begynte å presse ut silikonet. Det kom over hele setet, ned i toalettet og på gulvet.

- Jeg fikk ut det jeg kunne, og forlot toalettet. Da jeg skulle legge meg den kvelden hadde jeg sårskorper over hele rumpa. Morgenen etter lovte jeg meg selv at jeg aldri skulle gjøre noe slikt igjen.

LES OGSÅ: Ble fraktet til legen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer