Presset til å slanke seg ti kilo

Den tidligere Idol-vinneren fikk klar beskjed...

STRENG BESKJED: Aleksander With måtte ned ti kilo før han skulle på turné i Japan. Foto: SCANPIX
STRENG BESKJED: Aleksander With måtte ned ti kilo før han skulle på turné i Japan. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da den tidligere "Idol"-vinneren Aleksander With for snart to år siden skulle gjøre en turné for sine fans i Japan, fikk han klar beskjed av plateselskapet. Ti kilo måtte vekk.

- Jeg sendte over noen nye pressebilder til Sony BMG i Japan, og de la fort merke til at jeg hadde gått opp i vekt. Jeg fikk dermed beskjed om å slanke bort ti kilo før turneen der borte startet, sier han til VG.

Artisten forteller at han ikke hadde noen problemer med plateselskapets krav, og startet raskt treningen. Det førte til et vekttap på tolv kilo.

- I Japan spiller utseende og vekt en veldig stor rolle. Derfor passer nok ikke en bleik trønder som spiser på McDonalds annenhver dag, helt det imaget japanere helst vil ha, forklarer han.

With var tidligere samboer med artisten Vivian Sørmeland, men forholdet tok slutt i 2008. Han var senere sammen med amerikanske Aisha Topicz, men forholdet endte med brudd i fjor sommer.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det har vært en kamp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer