Presset kjæresten til fettsuging?

- Han ødelegger selvbildet hennes...

- HAN ØDELEGGER SELVBILDET HENNES: Kilder sier at Courtney Laine Mazzas venner er bekymret for at Mario Lopez skal ødelegge selvbildet til sin allerede perfekte kjæreste, i sine forsøk på å forbedre kroppen hennes.  Foto: Stella Pictures
- HAN ØDELEGGER SELVBILDET HENNES: Kilder sier at Courtney Laine Mazzas venner er bekymret for at Mario Lopez skal ødelegge selvbildet til sin allerede perfekte kjæreste, i sine forsøk på å forbedre kroppen hennes. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren og MTV-verten Mario Lopez skal være så kroppsfiksert at han overtalte kjæresten Courtney Laine Mazza til å utføre ekstremt harde treningsregimer. Men det stoppet ikke der, han skal også ha presset henne til å ta slankeoperasjoner.
 
- Mario oppfordrer henne til å trene med en personlig trener hver eneste dag. I fjor fikk hun operert brystene, og ble fettsugd hos en plastisk kirurg. Med en gang Mario anså kroppen hennes som perfekt, fikk han arrangert en fotografering på stranden, sier en kilde til Fox411.

Kilden sier at Massaz venner er bekymret for at Lopez skal ødelegge selvbildet til sin allerede perfekte kjæreste med sine forsøk på å forbedre kroppen hennes.

Paret møttes i 2008 på Broadway under en oppsetning av «A Chorus Line» og ble kjærester året etter når Mazza flyttet til Burban. I septemeber venter de sitt første barn.

- Mario er besatt av sitt eget utseende. Han bruker mye tid på å trene, og han forventer at kjæresten hans gjør det samme. Hans nye bok heter jo «Ekstra Tynn».

Lopez har tidligere selv innrømmet ovenfor Tv Guide at han ikke føler seg våken før han har fått svettet. Han fortalte også magasinet at han trener minst en time om dagen.

TV-stjernens overkropp har tidligere blitt kåret til kjendisverdenens flotteste.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik får du aldri se ham igjen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer