Presset frem sine nye kurver

Kelly Osbourne viste stolt frem formene i en dristig kjole.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kelly Osbourne (28) gjorde tirsdag kveld en sjokkerende entré på smykkefesten Azature i Los Angeles. Ozzy Osbournes datter hadde presset brystene inn i en bitteliten kort kjole som så ut som den var et hakk for liten.

PÅ UTSTILLING: Kelly Osbourne viste frem både brystene og forloveden Matthew Mosshart på smykkefest tirsdag kveld. Foto: All Over Press
PÅ UTSTILLING: Kelly Osbourne viste frem både brystene og forloveden Matthew Mosshart på smykkefest tirsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer

Den trange kjolen presset brystene frem i den generøse utringningen. Osbourne så ut til å være fornøyd med responsen og poserte villig med forlovden Matthew Mosshart.

Brystene økte i omfang

Selv Kelly er overrasket over størrelsen på brystene sine. I september fortalte hun at fordelene har blitt større, noe som førte til spekulasjoner om Osbourne venter barn.

- Brystene mine har blitt veldig store og jeg vet ikke hvorfor. Alle sier «Du er gravid!», og jeg sier «Nei! Det skjer ikke». Det er morsomt da, fint å ha dem her for en gangs skyld, sa Osbourne til People i september.

Kelly ble først kjent gjennom realityserien «The Osbournes», og var siden åpen om sitt rusmisbruk. De siste årene har det gått mye bedre med Kelly som jobber som TV-reporter og moteekspert.

Slik så Kelly ut på ungdomsskolen:

 

LES OGSÅ: Dristige damer på Pride Awards

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer