Presset fra foreldrene gav resultater

Kevin Jonas og kona venter sitt første barn.

BLIR FORELDRE: Kevin Jonas og kona Danielle venter sitt første barn, etter mye mas fra foreldrene sine. Det unge paret, her avbildet på en ishockeykamp i starten av mai, er i ekstase over babynyheten.  Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Kevin Jonas og kona Danielle venter sitt første barn, etter mye mas fra foreldrene sine. Det unge paret, her avbildet på en ishockeykamp i starten av mai, er i ekstase over babynyheten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kevin Jonas (25), kjent fra popgruppa The Jonas Brothers, skal bli pappa for første gang. Det melder People.   

Han og kona Danielle (26), som giftet seg i 2009, har tidligere uttalt at de har følt press fra foreldrene sine for å skaffe dem barnebarn. Nå har altså maset gitt resultater, noe det unge paret også er glade for.

- Dani og Kevin er kjempeglade for at Dani er gravid med deres første barn. De er selvsagt ekstatiske, og så begeistret over å kunne dele denne nyheten med fansen. De ser svært frem til å skape en familie sammen, sier stjerneparets talsperson til People.

Den vordende faren bekreftet også nyheten personlig på sin Twitter-profil tirsdag.

«Det er sant at Danielle er gravid! Jeg kan ikke vente med å dele dette med bestevennen min. Jeg elsker deg, baby» twitret han entusiastisk om den forestående familieforøkelsen.

Kevin og Danielle har sitt eget realityprogram, «Married to Jonas», som følger utviklingen i forholdet deres og Jonas’ artistkarriere på underholdningkanalen E!.

E!News var også først ute med å offentliggjøre babynyheten.

- Dette er det mest spennende som har skjedd i livet mitt så langt. Jeg er glad og jeg er nervøs, uttalte Kevin Jonas til Giuliana Rancic i E!News tirsdag formiddag.

Når den lille er forventet å ankomme verden, er foreløpig ikke kjent.
 
LES OGSÅ: Lørdag gifter han seg!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer