- Presset er på mine skuldre

Freddy dos Santos føler ærefrykt for sin nye TV-karriere.

KLAR FOR NY ROLLE: Om en uke er Freddy dos Santos ferdig som fotballspiller, og trer inn i rollen som programleder i TV2-produksjonen «Amazing Race».  Foto: Stella Pictures
KLAR FOR NY ROLLE: Om en uke er Freddy dos Santos ferdig som fotballspiller, og trer inn i rollen som programleder i TV2-produksjonen «Amazing Race». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Til våren skal den avtroppende Vålerenga-spilleren Freddy dos Santos (35) lede TV 2s nye storsatsning «Amazing Race».

Realityprogrammet handler om elleve par som får ulike oppgaver og kjemper seg frem raskest mulig i en ferd som tar dem verden rundt. Fotballproffen har aldri før ledet et TV-program, og føler press for å gjøre det best mulig.

-
Presset er på mine skuldre, og det føler jeg litt på. Dette er helt nytt for meg og jeg er fersk. Det at de vil satse på meg tar jeg som en kompliment, samtidig som jeg møter oppgaven med ærefrykt. Jeg gleder meg, men jeg har en stor utfordring foran meg, sier Santos til Seher.no.

Santos har reist mye i løpet av fotballkarrieren, men har ikke vært i noen av landene TV-teamet skal besøke. Han vil ikke avsløre hvilke land det er snakk om, men tror det blir et spennende program.

- Avsløringen av landene skal være en overraskelse underveis. Jeg har sett reiseruten og den er ganske rå. Det er over mange kontinenter, fra de varmeste til de kaldeste strøk. Det blir mange opplevelser.

35-åringen har en del TV-personligheter som han ser opp til for inspirasjon.

- Thomas Numme og Harald Rønneberg er flinke. Om jeg blir halvparten så kul som Thomas Seltzer er ikke det så verst. Det er mange flinke og jeg har mye å leve opp til.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her mister Freddy håret 

Se videointervju her:


[obj:media:10395]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer