<strong>KLAR FOR SEMIFINALEN:</strong> Lørdag skal to finalister kåres når Hanne Sørvaag, Ben Adams og Cathrine Larsåsen møtes til semifinale i «Skal vi danse».  Foto: Stella Pictures
KLAR FOR SEMIFINALEN: Lørdag skal to finalister kåres når Hanne Sørvaag, Ben Adams og Cathrine Larsåsen møtes til semifinale i «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Presset er enormt!

Ben Adams merker nervene før semifinalen i «Skal vi danse».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I høst har danseglade kjendiser én og én blitt luket ut av «Skal vi danse». Lørdag møtes Ben Adams, Hanne Sørvaag og Cathrine Larsåsen (25) til en nervepirrende semifinale i TV2s studio i Nydalen. Nå må stjernene virkelig bevise hva de er gode for.

A1-stjernen Ben Adams imponerte både publikum og dommere forrige uke og ble belønnet med full pott for sin James Bond-dans. Nå føler briten et stort press før morgendagens sending. 

- Det er mange som sier til meg at de er så spente på å se hva vi finner på i morgen. Jeg vil ikke skuffe dem, så presset er enormt for å toppe Bond-rutinen. Jeg krysser fingre og tær, sier Adams til Seoghør.no. 


FÅ MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV HER  

Lørdag skal han og dansepartner Tone Jacobsen fremføre en tango og pasodoble. 

30-åringen får stor konkurranse i de to flotte damene Cathrine og Hanne, og etter mange uker med hard dansetrening, merker de gjenværende deltagerne all treningen på kroppen. Fredag ble det kjent at Hanne Sørvaag har slitt med store ryggsmerter, og var redd for at hun måtte trekke seg. Bedøvelsessprøyter skal ha hjulpet og hun stiller på parketten lørdag kveld. Også Ben har slit med smerter i bena.

Samtidig med innspurten i «Skal vi danse» har Adams de siste ukene vært travelt opptatt med promoteringen av A1s nye album «Rediscovered». 

- Det har vært et sinnsykt press denne uken! Å promotere album og øve inn to danserutiner har vært veldig tøft. Jeg har kun sovet mellom fire og fem timer hver natt, så jeg er ganske utslitt nå, forteller Ben. 

Likevel forsikrer vokalisten at han vil levere lørdag kveld. 

- Alle artister har et femte gir, så jeg er avhengig av det for å fremføre min livs beste dans.

Adams var den eneste utlendingen i årets sesong og er overrasket og rørt over støtten fra TV-seerne. 

- Jeg kan nesten ikke tro hvor godt det norske folket har tatt imot meg. De stemmer på meg hver uke og har sendt meg til semifinalen. Jeg kan ikke takke dem nok for støtten - det har kommet som en stor overraskelse for meg!  

Forrige lørdag var det Eldar Vågan som måtte forlate konkurransen. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen planer om solokarriere  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer